Ekonomiassistent / Orderläggare / Moestue Gruppen

Ekonomiassistent / Orderläggare / Moestue Gruppen

Har du tidigare erfarenhet av redovisning? Är du strukturerad och värdesätter noggrannhet? Vi söker nu en ekonomiassistent/ orderläggare till Moestue gruppen.

Om företagetMoestue Gruppen har idag en av Nordens mest spännande vin-, öl- och spritportföljer. De representerar några av de producenter som leder utvecklingen inom respektive segment. De svenska produkt bolagen är Cask Sweden AB, Moestue Grape Selections AB och sälj bolaget Caskmoestue AB. Cask Sweden arbetar med hela produktsegmentet, med fokus på hög kvalitet och hantverksmässig produktion. Moestue är ett renodlat vinföretag med fokus på Gamla Världen som arbetar med topproducenter från Frankrike, Italien, Spanien och Tyskland.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent/orderläggare arbetar du med orderläggning, fakturering och kreditering. Du ansvarar för uppföljning av reklamationer, lagerjusteringar och lagertransaktioner. Vidare kommer du ansvara för uppföljningar med kunder, påminnelser och inkasso. Du arbetar även med ekonomiuppgifter exempelvis Tax rapporteringar, bokföring och avstämningar samt uppföljningar av inköpsorder. Tjänsten ingår under ekonomiavdelningen och du kommer bli en del av ett sammansvetsat team.

Formella krav
  • Utbildning i ekonomi/redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av redovisning
  • God erfarenhet från ERP-system. Microsoft Dynamics NAV är meriterade
  • God kunskap om Excel.
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du noggrann i ditt arbetssätt och är uppmärksam på detaljer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Som person ser vi att du är nyfiken och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du en social och positiv person som sprider en god stämning omkring dig.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Cask Sweden har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cask Sweden en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Telefonplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, order, orderhantering, orderläggare, fakturering, bokföring, redovisning, heltid, Excel, ERP, Microsoft Dynamics NAE
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.