Ekonomiassistent /Junior redovisningsekonom till Waterlogic

Ekonomiassistent /Junior redovisningsekonom till Waterlogic

Har du erfarenhet av leverantöreskontra? Är du en analytisk, strukturerad och kommunikativ individ som gillar siffror? Här erbjuds du en spännande roll som junior redovisningsekonom hos ett ledande företag inom Norden.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Waterlogic

Om företagetWaterlogic Nordic är en koncern bestående av Waterlogic-bolagen i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt de svenska bolagen Escowa AB, Svensk Storköksservice AB, Dalux AB och de norska bolagen Pure Water och Kaffemann. Totalt sysselsätter bolagen ca 300 personer och man är verksamma inom nischen drickvattenlösningar till arbetsplatser samt service och försäljning av utrustning till kommersiella storkök.

Waterlogic Nordic har en mycket solid och långsiktig ägare och man har under ett antal år vuxit med god lönsamhet och förväntas nå en omsättning på cirka 650MSEK under år 2022. Ur ett globalt perspektiv har Waterlogic, sedan starten 1992, vuxit till en progressiv aktör med egna dotterbolag i 17 länder med över 3 000 anställda och i tillägg en kompletterande distribution i över 50 länder.
Förutom organisk tillväxt ligger det också i tillväxtstrategin att förvärva ytterligare bolag inom Norden. Finanns teamet är placerat i Vallentuna.

ArbetsuppgifterI rollen som junior redovisningsekonom ansvarar du för levartöreskontra mot den Svenska marknaden. Du registrerar utbetalningar av leverantörsfakturor och gör avstämningar av lager och balansrapporter. Du ansvarar för att förbereda och vara delaktig i förtegets interna och externa rapportering gällande månads- och kvartalsbokslut. Vidare är du även stöd och support gällande övriga ekonomifrågor både internt och externt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasialutbildning i ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet från ekonomifunktionen i ett företag
  • God vana i Officepaket, såsom Excel, Word samt vara van att arbeta i nätverksmiljö
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har en förmåga att tänka och resonera strategiskt och tar itu med problem ur ett teoretiskt perspektiv. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, Junior redovisningsekonom, Leverantörreskontra, Heltid, Norrort, Vallentuna, Stockholm, Lageravstämning, balansrapport, Waterlogic
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!