Ekonomiassistent / Ekonomihandläggare till ideell kvinnorättsorganisation

Ekonomiassistent / Ekonomihandläggare till ideell kvinnorättsorganisation

Har du ett par års erfarenhet eller är du nyutexaminerad inom ekonomi och vill påbörja din karriär inom ekonomi inom en viktig organisation? Här finns chansen att jobba med ekonomi i en verksamhet som verkligen gör skillnad!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

I världens krig och konflikter utsätts kvinnor för våld och övergrepp och världen är fortfarande långt ifrån jämställd. Den här organisationen finns för att ge kvinnor en röst och makt över sina egna liv och i samhället.
Organisationen har huvudkontor i Stockholm och är en stiftelse som verkar för kvinnors rättigheter över hela världen, med fokus på Afrika, Mellanöstern och Balkan.

Organisationen har idag ca 140 anställda över hela världen, med ca 60 i Sverige med roller såsom projektledare, ekonomer, kommunikatörer och insamlingsansvariga. Du som brinner för mänskliga rättigheter och vill göra något gott via din kunskap gör rätt i att söka denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Som ekonomihandläggare arbetar du nära ekonomiteamet genom ekonomiprocessen. Du jobbar främst med leverantörsreskontra och stöttar dina kollegor med kontering och bokslut. Du fattar beslut inom arbetet med löpande ekonomihantering i samarbete med övriga inom ekonomiavdelningen samt gör prioriteringar i samarbete med dina kollegor.
Du har i ditt arbete kontakt med medarbetare i andra länder och koncernspråket är därmed engelska, något du är bekväm med.

Exempel på arbetsuppgifter är:
* Kund- och leverantörsreskontra
* Avstämning av bankkonton.
* Arkivering av fakturor och originalkvitton.
* Periodisering av fakturor och hyresbetalningar.
* Enklare projektekonomisk administration, från budget till finansiella rapporter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt gymnasial utbildning inom detsamma med några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
* God systemvana, meriterande med erfarenhet av Xledger
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Du är noggrann i ditt arbete och du ser alltid till att fokusera på din arbetsuppgift för att utföra den med god kvalitet. Du är en självgående person där du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tar dig för att lösa de uppgifter du ålagts. Du är en person med hög integritet med respekt för individers olikheter och har i detta en empatisk förmåga där du lätt kan sätta dig in i andra människors situation och perspektiv.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2/1 - 2023
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomihandläggare, ekonomiadministratör, ekonom, ekonomi, nyexaminerad ekonom,

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.