Ekonomiassistent / Ekonomiadministratör till Kombispel & Nordic Lottery

Ekonomiassistent / Ekonomiadministratör till Kombispel & Nordic Lottery

Tycker du om att arbeta med siffror och är intresserad av ett arbete med eget ansvar? Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag där du ges utrymme att växa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kobispel/Nordic Lottery.

Om företagetKombispel och Nordic Lottery driver lotterier för allmännyttiga ideella organisationer och varje år bidrar vi med runt 100 miljoner kronor till våra 11 förmånstagareorganisationer.
Visionen lyder; Nästa generations lotterier, stärkta förmånstagare, många vinnare och våra värderingar: Professionella, engagerade och nytänkande. Kombispel och Nordic Lottery ägs av moderbolaget A-lotterierna som i sin tur ägs av Sveriges Socialdemokratiska arbetarparti (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

Du hittar mer information kring Kombispel och Nordic Lottery här; https://www.nordiclottery.se/ https://www.kombispel.se/

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent är du en del av Kombispel/Nordic Lottery's ekonomiavdelning där du tillsammans med 5 andra medarbetare hanterar de löpande ekonomiarbetet för båda bolagen. Ditt primära ansvar ligger i att hantera leverantörsfakturor och beroende på tidigare erfarenhet även avstämning och registrering av bokföring. Vidare ansvarar du för autogiro där du ser till att ansökningar behandlas, medgivande ges och betalningsuppdrag registreras. Slutligen hanterar du även den interna faktureringen, filhantering och avtalshantering i Deal Manager där du lägger in och ser över befintliga avtal samt skapar en god struktur kring dessa.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet av en roll med liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office 365
För att trivas i rollen ser vi att du med noggrannhet hanterar samtliga dina uppgifter och levererar dessa efter förväntat resultat. Bolaget präglas av en hjälpsam miljö där du som person skall kunna agera prestigelöst. Vidare ser vi att du inte räds för att ta initiativ och samarbetar väl i grupp. Slutligen ser vi att du går i linje med bolagets värderingar och vision.

Övrig information
Start: 1 Maj
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomiadministratör, Kombispel, Nordic Lottery, ekonomi, leverantörsreskontra, fakturering, faktura, filhantering, bokföring, ekonomiarbete
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.