Ekonomiassistent / Ekonomi / Leverantörsreskontra / Kundreskontra

Ekonomiassistent / Ekonomi / Leverantörsreskontra / Kundreskontra

Är du en noggrann och ansvarstagande ekonomiassistent? Hos El-Kretsen ges du möjlighet att vidareutvecklas och ta ett stort eget ansvar för kund- och leverantörsreskontran

Om företagetEl-Kretsen är ett icke-vinstdrivande företag som ägs av 19 branschföreningar. Organisationen är liten men effektiv och gemensamt strävar alla efter att erbjuda kunder kvalitativa lösningar som tar ansvar för både ekonomi och miljö. El-Kretsen är näringslivets servicebolag för insamling och återvinning av elektriska och elektroniska produkter samt batterier. De kännetecknas av kompetens, service, ansvar, flexibilitet och medvetenhet om påverkan på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Idag arbetar 11 personer på företaget, varav 2 av dessa på ekonomiavdelningen. De sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm och har en familjär stämning.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent har du ett huvudansvar för kund- och leverantörsreskontran för företaget. Du arbetar med hela ekonomiflödet inom kund- och leverantörreskontra. Du ankomstregistrerar och bokför leverantörsfakturor, hanterar påminnelser samt ansvarar för månatliga avstämningar av både kund- och leverantörsreskontran mot balansräkningen. Vidare är behjälplig i att utveckla de administrativa systemen och besvarar samtal och mail från kunder gällande ekonomi- och fakturafrågor.

Du arbetar i nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomichefen.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och kunskap av det ekonomiska flödet
  • Du har flytande kunskaper i svenska samt engelska och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av Visma och Super Office är meriterande
För att lyckas i rollen är du en person som tar ansvar för ditt eget arbete och driver det självständigt framåt. Du arbetar naturligtvis strukturerat och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Du drivs av att ha tempo i ditt arbete och kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar och gillar att lösa problem. Eftersom du arbetar i nära kontakt med både kunder och kollegor ser vi att du är naturligt serviceinriktad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, leverantörsreskontra, kontering, heltid, omgående, kundreskontra, ekonomiassistent, accounts payable
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.