Ekonomiansvarig/redovisningschef till Bravura

Ekonomiansvarig/redovisningschef till Bravura

Bravura söker en ekonomiansvarig/redovisningschef som vill ta ett helhetsansvar för vår ekonomiavdelning!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad.

Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av högt engagemang och smarta arbetssätt. Nyckeln är att vara en pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen och varje enskilt uppdrag innebär ett tillfälle att leverera det vi lovar. Den här inställningen genomsyrar allt vi gör och står för och våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på att vi lyckas.

Bravura är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterSom ekonomiansvarig/redovisningschef är ditt huvudsakliga ansvar att leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen och se till att det dagliga arbetet löper på så friktionsfritt som möjligt. Avdelningen består av totalt fem medarbetare varav två personer arbetar med lön, en person arbetar med redovisning, en ekonomiassistent och administrativ assistent. Du säkerställer att medarbetarna på avdelningen har rätt förutsättningar att kunna leverera inom sina respektive ansvarsområden.
Utöver att leda teamet i det dagliga arbetet ansvarar du för att de månatliga resultatrapporterna upprättas, bokslutsprocessen med upprättande av årsredovisning för koncernen, månatlig ekonomisk rapportering av olika KPI:er, samt bolagsadministrationen av moderbolag och dotterbolagen.

I rollen ansvarar du även för förbättrings- och effektivitetsarbete av det dagliga arbetet. Du arbetar med att säkerhetsställa att redovisning och rapportering sker i enlighet med gällande interna och externa regelverk och riktlinjer.

Som ekonomichef rapporterar du till CFO.

Formella krav
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Erfarenhet av redovisning (koncernredovisning är meriterande)
  • Kunskaper inom lön är meriterande
  • Erfarenhet av ledarskap är meriterande
  • Arbetat i Excel på avancerad nivå
  • Mycket goda kunskaper i svenska
För att vara framgångsrik i rollen är du bekväm med stort eget ansvar, är beredd att hugga i där det behövs i den dagliga verksamheten och kommunicerar lätt med olika personer. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Ansökningar skickas via "sök denna tjänst"-knappen. Har du frågor om tjänsten vänligen maila amanda.forssell@bravura.se, svar ges inom tre arbetsdagar.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiansvarig, redovisningschef, ekonomichef, ekonomi, ekonomiansvarig, redovisningschef, ekonomichef, ekonomi
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.