Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom till IM-Medico

Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom till IM-Medico

Är du en ekonom med erfarenhet av brett ekonomiarbete och redovisning? Vill du även fortsätta utvecklas i en föränderlig arbetsmiljö? På IM-Medico erbjuds du en tjänst där du får vara med och sätta nya strukturer och forma ekonomifunktionen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos IM-Medico.

Om företagetIM-Medico är ett svenskt bolag som levererar medicinteknisk utrustning till främst svensk sjukvård. Målsättningen är att bidra till att utveckla och förse framtidens hälso- och sjukvård med sjukvårdsutrustning för den hospital och prehospitala marknaden. IM-Medico vill bli det självklara valet när det gäller produktområdena akutsjukvård, diagnostik, förband och operation, anestesi och intensivvård för så väl kund som leverantör. Sedan 2012 är IM-Medico Svenska AB en del av ADDvise Group AB. ADDvise-koncernens kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

På IM-Medico tillhör du på en arbetsplats med prestigelös anda. Idag arbetar fyra andra personer på företaget som alla stöttar och arbetar för varandra. Kontoret är beläget i Solna där IM har sitt säte tillsammans med två andra dotterbolag i ADDvise koncernen.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiansvarig/redovisningsekonom ansvarar du för ekonomifunktionen i företaget som idag finns outsourcad. Ditt första uppdrag blir därför att arbeta med att ta över ekonomifunktionen och implementera fungerande processer internt för ekonomin. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att sätta sig in i balansräkningen, arbeta med den löpande redovisningen, rapportering till myndigheter och månadsbokslut. Du arbetar nära företagets VD gällande inköpsplanering och ekonomistyrning där du får vara med och påverka.

Eftersom du tillhör ett företag med fyra medarbetare så innefattar arbetet mycket ad-hoc uppgifter och du stöttar där det behövs. Arbetet kommer att innebära en del kundsupport och orderhantering, därför är det viktigt att du är en social person och gillar att ha kontakt med både kunder och leverantörer. IM-Medico är ett företag i förändring och det betyder att du får vara med och påverka, samt forma ekonomifunktionen.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi gärna med inriktning på redovisning
  • Minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta i ett föränderligt företag
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Mamut
  • Erfarenhet av inköp och lagerhantering
  • Erfarenhet av ekonomistyrning
För att lyckas i rollen tror vi att du är en strukturerad och prestigelös person som organiserar och sätter tydliga strukturer för ditt arbete och kan prioritera. Därtill är du en lagspelare som samtidigt stöttar upp i andra arbetsuppgifter. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete och kan driva processer framåt självständigt. Du är en problemlösare och tar initiativ samt bidrar med dina idéer på förbättringar för att skapa effektivare arbetssätt på företaget. Slutligen är du uppmärksam och tillmötesgående gentemot både interna och externa kontakter.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, ekonomiansvarig, ekonom, redovisningsekonom, redovisning, bokföring, support, orderinflöde, balansräkning, månadsbokslut, ekonomistyrning, ADDvise Group, IM-Medico
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!