Ekonom / projektekonom / projektcontroller / arabiska

Ekonom / projektekonom / projektcontroller / arabiska

Är du en driven och strukturerad person med ett stort intresse för ekonomi? Vill du arbeta som projektekonom i en utvecklande miljö och skaffa värdefulla erfarenheter för framtiden?

Om företagetSKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingssamarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar de med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I arbetet är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är de ca 25 personer och 40 personer kontrakterade på heltid i projekten utomlands.

ArbetsuppgifterSom projektekonom arbetar du i ett team som ansvarar för implementeringen och genomförandet av projektet och dess aktiviteter. Du kommer få en aktiv roll där du har hand om budgetering, kontera och kontrollera leverantörsfakturor. En viktig del i arbetet är att utveckla rutiner för redovisning, och uppföljning av projektet samt hålla god kommunikation med projektets lokala partner i Irak. Vidare är du ansvarig för att kontakta leverantörer/konsulter, stötta projektledarna i redovisningstekniska frågor samt vara behjälplig vid avstämning av projektbudget mot bokföring.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av brett ekonomiarbete
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • God dator- och systemvana
  • Mycket goda kunskaper i arabiska i tal och skrift
Du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna beslut. Du driver självständigt dina processer men har också en god samarbetsförmåga och ser syftet med helheten. För att trivas tror vi att du motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och trivs med sociala kontaktytor i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: revisorsassistent, revision, ekonomi, ekonom, bokföring, heltid, Stockholm, civilekonom, controller, projektcontroller, redovisning, arabiska,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.