Ekonom med IT intresse / Applikationskonsult / Business Intelligence

Ekonom med IT intresse / Applikationskonsult / Business Intelligence

Detta är tjänsten för dig som har något eller ett par års erfarenhet inom ekonomi och som vill utvecklas in i en roll som applikationskonsult. Här arbetar du i en affärsmässig roll och är kontakten mellan kunden och företagets systemutvecklare.

Om företagetBravura söker affärsmässiga applikationskonsulter inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning till ett väletablerat företag. Här levereras lösningar inom business intelligence och affärssystem till europeiska företag och organisationer, med ett kvalificerat konsultstöd. Företaget har en egenutvecklad standardapplikation för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som implementeras och anpassas efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering och analys. Idag har företaget mer än 200 kunder, cirka 52 anställda och sitter i moderna lokaler i Solna, Stockholm. Företaget värnar om sin personal och du som anställd har en fri roll under ansvar. Nu letar vi efter konsulter som kan hjälpa till i företagets fortsatta expansion.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationskonsult arbetar du nära företagets kunder med vidareutveckling av system och lösningar anpassade för kunden. Du ansvarar för kravställning och anpassning/integration av företagets system inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning, i kundföretagens befintliga miljöer. Du arbetar parallellt med små och stora kunder i projekt av olika storlek. Du träffar personer i ledande befattningar, ofta controllers och ekonomichefer, i olika branscher. Eftersom företaget erbjuder lösningar inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning arbetar du med både IT och ekonomi i en applikationsnära roll.

Som konsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet. Som ny i organisationen kommer du att gå bredvid en senior konsult i kundprojekt.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller finans
  • Meriterande med teknisk utbildning eller inriktning
  • 1-3 års erfarenhet av en konsultroll eller i ekonomisk/teknisk roll är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor. Du har ett affärsorienterat sätt och tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar den tekniska utmaningen med att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. I gengäld erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: affärssystem, beslutsstöd, business intelligence, verksamhetsstyrning, verksamhet, IT, system, konsult, IT-konsult, ekonomi, controlling, controller, IT-ekonom, SQL, programmering, applikationskonsult, BI, utveckling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.