Ekonom / SAP / redovisning till telekombolag

Ekonom / SAP / redovisning till telekombolag

Detta är tjänsten för dig som vill axla en avgörande funktion i telekombranschens mest digitaliserade bolag. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom redovisningsområdet.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en redovisningsekonom anläggningstillgångar till en av Europas största koncerner. De hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

Bolaget genomgår en inspirerande transformationsresa och behöver förstärka sitt shared service center med utmanande, nytänkande och förändringsdrivna konsulter. Den digitala resan har bara börjat, och här erbjuds du en unik möjlighet att få vara med och påverka på riktigt.

ArbetsuppgifterI rollen som Asset Accountant ansvarar du för anläggningsredovisningen av både nya och befintliga anläggningstillgångar, materiella som immateriella. Du hanterar stora flöden över hela Norden, gör avskrivningsskörningar, skickar utrangeringar och ser till att det schematiska flödet följs enligt policys och rutiner. Dina löpande arbetsuppgifter består av att registrera anläggningar som är kopplat till projekt, spåra projektkostnader relaterat till anläggningar samt bistå verksamheten med rapportering och analys av anläggningstillgångarna. I anläggningsredovisningen ingår löpande redovisning, månads- och kvartalsrapportering, årsbokslut, avstämningar och dokumentation.
Rollen som Asset Accountant är en affärskritisk roll där du kommer spela en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen.

Detta är en konsultroll som löper tillsvidare.

Formella krav
  • 2-3 års erfarenhet av liknande roll på ett större bolag. Du kan även komma från reskontrasidan och vill ta klivet upp i en redovisningsroll
  • Mycket god affärsystemsvana från något av de större systemen; SAP, Oracle, Agresso eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Meriterande med akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Vi söker dig som vill komma in och driva förändring, som drivs av att bygga starka band med verksamheten och som vågar ifrågasätta. Som person är du proaktiv, duktig på att bygga relationer och har förmågan att fatta beslut. Vidare trivs du med att arbeta analytiskt där du är duktig på att se orsak och verkan samband.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Anställningsform: Konsult, tillsvidare

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, anläggningsredovisning, fixed assets, anläggningstillgångar, SAP, asset accountant, systemekonom, shared service, accounting, reporting, redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.