Ekonom / Redovisningsekonom / Senior Ekonomiassistent

Ekonom / Redovisningsekonom / Senior Ekonomiassistent

Är du en erfaren ekonom med breda ekonomiska erfarenheter och trivs i en omväxlande och flexibel miljö? Söker du en utmanande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att växa, där dina kunskaper tas tillvara på? Ackordscentralen Stockholm erbjuder dig en självständig tjänst med fokus på eget ansvar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ackordscentralen Stockholm AB.

Om företagetAckordscentralen grundades av landets köpmannaföreningar för 164 år sedan. Alltsedan starten 1857 har dess uppgift varit att hjälpa företag, stora som små, med betalnings- eller lönsamhetsproblem att utveckla, förbättra eller rekonstruera verksamheten.

Ackordscentralen är idag en rikstäckande organisation som arbetar snabbt och effektivt med skräddarsydda team, sammansatta av de erfarna jurister och specialister som krävs för att ge konstruktiv hjälp med allt ifrån rekonstruktion och konkurshantering till allmän rådgivning.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonom hos Ackordscentralen Stockholm AB ansvarar du för konkursbonas ekonomiska redovisning, varvid du arbetar i nära samarbete med konkursförvaltarna. Exempel på arbetsuppgifter är löpande bokföring, fakturering, avstämningar, moms- och skatteredovisning, sammanställning av ekonomiska rapporter m.m. Vidare innebär tjänsten kontakt med banker och myndigheter samt klienters ekonomiavdelningar. Då rollen är bred och varierande ingår även en stor del administrativa arbetsuppgifter kopplade till konkursförvaltningen och företagsrekonstruktionerna.

Ackordscentralen Stockholm AB består idag av 16 medarbetare där du i nära samarbete med en till ekonom utgör en viktig och central funktion i bolaget.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll som ekonom eller bakgrund som redovisningsekonom alt. senior ekonomiassistent
  • Goda kunskaper i Excel
  • God systemvana
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av konkursbokföring
För att lyckas i rollen som ekonom hos Ackordscentralen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och kan enkelt strukturera och prioritera rätt saker. Du är detaljorienterad och noggrann med förmågan att upptäcka sådant som andra ofta missar i kombination med att du är handlingskraftig och förstår värdet av att komma framåt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, är hjälpsam och ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Slutligen ser vi att du trivs i tätt samarbete med andra där du uppskattar en transparant miljö där man delar tankar och insikter med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, löpande bokföring, konkurs, konkursbokföring, konkursförvaltning, redovisning, redovisningskonsult, redovisningsekonom, konkursredovisning, rekonstruktion, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!