Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig

Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig

Har du bred erfarenhet inom ekonomi? Vill du bli en nyckelspelare i ett stabilt och växande företag som präglas av en familjär och flexibel miljö? Ultimate Renaissance söker en ny ekonomiansvarig!

Om företagetUltimate Renaissance (UR) är ett internationellt teknikföretag som verkar runt om i hela Europa. De fungerar som en nischad partner inom avancerad kommunikation inom bl.a industriella nätverk, satellit och fiberoptiska applikationer. UR arbetar enbart med stora globala företag, framförallt inom inom transport, medicin & försvarsindustri. Företaget grundades 1997 i Milano där huvudkontoret ligger och idag är de ca 40 medarbetare på kontoren runt om i Europa.

På det svenska kontoret i Bromma arbetar 4 personer samt ytterligare teknikkonsulter. Här råder en mycket familjär och lättsam stämning. Kollegorna har roligt tillsammans, det är högt i tak och man har en flexibel och generös inställning. Mellan 2017-2018 växte den Svenska filialen med 102% och den snabba tillväxten fortsätter.

ArbetsuppgifterSom ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för den svenska filialens ekonomifunktion. Det innebär att du har en bred roll med mycket eget ansvar. Arbetet innefattar fakturering, leverantörsreskontra, löpande bokföring, månads-, kvartals- & årsrapportering till HK i Italien, periodiseringar, bokslutsrapportering, skattedeklarationer, momsredovisning samt att leverera underlag för årsbokslut till E&Y.

Formella krav
  • Erfarenhet från en liknande roll
  • Erfarenhet från arbete i ekonomisystem
  • Mycket goda kunskaper i Engelska då detta är koncernspråket
  • Goda kunskaper i Excel
För att trivas i denna roll är du en självgående person som vågar ta egna beslut och driva ditt arbete framåt. Du är noggrann och tar ansvar för ditt ansvarsområde. Vidare har du en prestigelös inställning och trivs i en familjär och flexibel organisation med högt i tak.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos UR.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma
Lön: Fast månadslön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomi, ekonomiansvarig, redovisning, redovisningsekonom, fakturering, bokföring, bokslut, ansvarig, månadsbokslut, årsbokslut, leverantöreskontra, rapportering,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.