Ekonom / Applikationsspecialist / systemspecialist till Pierce

Ekonom / Applikationsspecialist / systemspecialist till Pierce

Har du gedigen erfarenhet i ekonomisystem? Då kan det vara du som får möjligheten att inta en plats på det internationella, snabbväxande och framgångsrika e-handelsföretaget Pierce.

Om företagetIdén bakom företaget är sprunget ur den ändlösa jakten på reservdelar för motorcyklar och avsaknaden av bra leverantörer inom området. År 2005 lanserade de den första e-handeln för just dessa produkter och 2009 grundades Pierce AB. Sedan starten har de haft en otrolig tillväxt, blivit utsedd till gasellföretag och finns idag lokalt på 17 europeiska marknader. Pierce har växt fram till en av de mest framgångsrika svenska e-handelsbolag genom tiderna och resan fortsätter. Idag driver de e-handel inom tre områden; motorcross, motorcykel och snöskoter. Det viktigaste i Pierce historia är att deras framgång är byggd tillsammans med deras 800 000 nöjda kunder runtom i Europa.

Pierce fortsätter att växa och söker nu en applikationsspecialist med helhetsansvar för Visma Business. I ett dynamiskt och växande bolag kommer du få möjligheten att utforma och utveckla rollen utifrån de erfarenheter du tar med dig in. På Pierce får du jobba med engagerade medarbetare i ett företag med snabb utveckling och entreprenöriell företagskultur.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist kommer du att arbeta i en bred roll i gränslandet mellan IT, affär och verksamhet. I teamet har man ansvarsområden i olika applikationer och ditt huvudansvar gäller Visma Business, där främst inom Finance. Det betyder att du arbetar med kravställning från verksamheten och Finance för att utveckla processer och flöden i applikationen. Utifrån detta översätter du kraven till utvecklingsavdelningen för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för verksamheten, samt att skapa förutsättningar för Pierce att växa och utvecklas enligt deras vision. Vidare fungerar du som superuser i systemet och är behjälplig att både ta fram och analysera rapporter och nyckeltal för verksamheten.

Då rollen är ny innebär det att ramarna inte än är helt tydliga och till för dig att forma. Behovet i organisationen är en helhetssyn över Visma Business för att se vad som kan göras för att skapa bättre flöden, effektivisera processer och underlätta vardagen för de som arbetar på Finance.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller IT
  • Ett par års arbetslivserfarenhet med komplexa ekonomisystem. Vi ser gärna att du arbetat med flera olika system i din karriär. Din erfarenhet kan komma från olika bakgrunder, men du behöver ha både den tekniska och ekonomiska förståelsen.
  • Mycket god förståelse för processer och flöden i ekonomisystem
  • Starkt meriterande med erfarenhet av Visma Business
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en person som vill framåt, har förmågan att se utveckling och driver ditt arbete självständigt. Du motiveras av att strukturera det ostrukturerade och har förmågan att skapa en vision och konkretisera ner det till en handlingsplan. Som person är du analytisk och affärsmässig, det vill säga att du har lätt för att förstå verksamheter och vad som driver de framåt. Du är pedagogisk i din kommunikation vilket gör att det är enkelt för dig att vara länken mellan teknik och verksamhet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga
Lön: Fast enligt överenskommelse
Kontakt: Emelie Hansen, emelie.hansen@bravura.se, växel tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Visma Business, ekonomisystem, ekonomi, processer, system, applikation, logistik, inköp, IT, teknik, systemspecialist, applikationsspecialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.