Driven innesäljare B2B till välkänt företag

Driven innesäljare B2B till välkänt företag

Drivs du av att göra affärer och vill utvecklas inom försäljning? Vill du dessutom arbeta på ett ledande och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter så är detta rollen för dig.

Om företagetFöretaget är ett ledande affärsinformationsföretag som erbjuder kunder beslutsunderlag inom olika områden. Koncernens kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. Företaget har drygt 300 anställda och omkring 100 av dessa arbetar inom säljorganisationen som sitter i ljusa, fräscha lokaler i Marievik, Liljeholmen.

Företaget genomsyras av laganda och tillsammans bygger de en öppen, rolig och kreativ organisation att trivas i. Här får du möjlighet att arbeta i ett team som passar dig och dina erfarenheter för bästa kompetensutveckling i form av både produktkunskap och försäljningsteknik. Som säljare arbetar du vardagar 8-17, med möjlighet till flextid. Du erbjuds en trygg anställning fina förmåner samt grundlön och prestationsbaserad provisionsmodell utan tak.

ArbetsuppgifterSom innesäljare arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Då företaget arbetar under särskilda lagstiftningar krävs ett ständigt närvarande kundperspektiv och kundfokus.

Anställningen startar med en gedigen introduktion och utbildning för att du ska få de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Du gör självständigt prospektering i samråd med din säljledare och tar kontakt med företag via telefon. Rollen innebär att du självständigt gör orderläggningar och löpande administrativa uppgifter. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och du får förutsättningarna till att bli en ny toppsäljare!

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete som innefattat försäljning, kundkontakt och service är mycket meriterande
  • God system och datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning i denna rekrytering. Ett brinnande intresse för försäljning är en nödvändighet och är du dessutom en öppen, framåtsträvande och prestigelös person så tror vi att du kommer passa in och trivas bra i rollen som innesäljare.

Om du sliter för att bli en vinnare och har rätt inställning har du möjligheten att lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 20 augusti
Plats: Marievik, Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.