Driven Säljare / Account Manager till Cresnia i Stockholm

Driven Säljare / Account Manager till Cresnia i Stockholm

Brinner du för att skapa goda relationer och resultat? Har du dessutom erfarenhet i en roll som säljare och är intresserad av att arbeta inom fastighetsbranschen? Cresnia söker just nu en affärsdriven säljare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cresnia.

Om företagetCresnia är fastighetskonsulten som hjälper kommersiella hyresgäster i strategiska frågor kring lokaler. Företaget grundades 2009 och har sedan dess förhandlat över 400 hyresavtal, vilket resulterat i en genomsnittlig hyresbesparing på 15 % och bättre hyresvillkor för kunderna. Tjänsterna innefattar allt från fastighetsrådgivning, omförhandling av befintliga avtal, hjälp med lokalsök och flyttprojektledning. Cresnia tar totalansvar för hela processen så att kunderna tryggt kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. Företaget tar aldrig uppdrag från fastighetsägare utan står alltid helt på hyresgästens sida som dennes representant.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare kartlägger du fastighetsmarknaden och aktivt tar kontakt med kunder för att erbjuda dem rådgivning. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hitta nya affärsmöjligheter och nya kunder. Vidare ansvarar du för hela säljprocessen, från inbokat möte till accepterad offert. I rollen har du hjälp av moderna säljverktyg och kollegor med stor erfarenhet inom branschen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3-5 års dokumenterad erfarenhet inom kvalificerad försäljning B2B
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom hyresjuridik, hyresekonomi och hyresuppsägning kopplade till kommersiella hyresförhandlingar är starkt meriterande
  • Erfarenhet från hyresförhandling inom fastighetsbranschen är starkt meriterande
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller juridik är starkt meriterande
För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer vilket grundas på ditt intresse för försäljning och att göra affärer. Vidare tar du stort eget ansvar för ditt arbete och du räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt, samtidigt är du en person som är en lagspelare som värdesätter gott samarbete. Du är ambitiös och har en entreprenörsanda som speglas i din vilja att nå framgång och goda resultat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

sökord: Account manager, säljare, Stockholm, försäljning, B2B, fastigheter, fastighetsbranschen, finans, nya kunder, säljprocess, hyresförhandlingar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!