Drifttekniker / teknik / mekanik

Drifttekniker / teknik / mekanik

Är du en erfaren drifttekniker som vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vill du arbeta i ett expanderande företag som ligger i framkant i sin bransch? Vi söker nu en erfaren drifttekniker till Scandinavian Biogas där du har stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scandinavian Biogas.

Om företagetScandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas med anläggningar världen över. Deras mission är att bidra till att förverkliga samhällets målsättning om en omställning till förnybar energi. Företaget grundades 2005 och har idag en av världens mest effektiva metoder för storskalig produktion. Företagskulturen genomsyras av öppenhet, gemenskap och framåtanda då avfallssektorn konstant är i utveckling och man är mån om att ligga i framkant.

ArbetsuppgifterI rollen som drifttekniker tillhör du ett team om fyra personer som arbetar i Henriksdal och Bromma i norra Stockholm. Du arbetar med daglig drift samt kontinuerligt underhåll av anläggningarna. Arbetet innefattar processtyrning med ronderingar samt att åtgärda akuta fel och driftstörningar. Tyngdpunkten i den här rollen ligger mot underhåll av mekanisk utrustning såsom pumpar, kompressorer, instrumentering och gasrening. Du har stora utvecklingsmöjligheter och lär dig alla anläggningar i Stockholm.

Rollen innefattar även beredskapstjänst var fjärde vecka när du är varm i kläderna. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion och utbildning för att lyckas i rollen.

Formella krav
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet som drifttekniker inom processindustrin
  • Erfarenhet av energi/kraft/värmeanläggningar
  • Erfarenhet av mekanik, process- och styrsystem
  • Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
  • B- Körkort
  • Meriterade med truckkörkort
För att trivas i rollen är du prestigelös och inte rädd för att ta tag i olika arbetsuppgifter. Du är en person som är öppen för förändringar och har förmågan att på ett lösningsorienterat sätt komma med nya idéer och förslag på hur problem kan lösas. Dessutom tar du ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt för att samarbeta med andra i olika situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!