Drifttekniker / Student / NOC

Drifttekniker / Student / NOC

Är du teknikintresserad? Studerar du för närvarande en utbildning inom IT/data eller nätverk och söker ett meriterande extrajobb? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom området och arbeta på en av Sveriges ledande telekomoperatörer

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid i 1 år. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker arbetar du med övervakning av kundernas system, nätverk och servrar. Du ansvarar även för att lösa ärenden genom felsökning i samband med larm. Vid komplexa ärenden lämnar du över arbetet till ansvarig tekniker. Som NOC-tekniker blir du en del av Network Operation Center-avdelning. Avdelningen är bemannad dygnet runt vilket kräver att du har möjlighet att jobba pass som är förlagda olika tider på dygnet. Arbetspassen utförs alltid tillsammans med minst en annan tekniker. Vidare finns det goda möjligheter att jobba mer under sommaren.

Formella krav
  • Pågående utbildning inom data/IT med inriktning mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Kunskaper inom OSI-modellen och kan utföra felsökning utifrån densamma
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/servicedesk (meriterande)
Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, telekom, telecom, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, ITsäkerhet, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!