Drifttekniker / Student / NOC / SOC till expansivt telekombolag

Drifttekniker / Student / NOC / SOC till expansivt telekombolag

Är du teknikintresserad? Studerar du för närvarande en utbildning inom IT/data eller nätverk och söker ett meriterande extrajobb? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom området och arbeta på en av Sveriges ledande telekomoperatörer.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid och du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult.

Om företagetFöretaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom Företaget verkar inom IT och telekom, till företag och privatpersoner. På en marknad som ständigt växer och förändras finns en förväntan att alltid leverera nya och bättre lösningar.

Att arbeta på hos denna kund innebär att du får arbeta i en kreativ, mångsidig samt flexibel arbetsmiljö. Du kommer att bidra till deras kultur där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Människor är kritiska för företagets framgång och du kommer alltid att se och känna vilken inverkan ditt arbete har på organisationen och dess kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker arbetar du med att övervaka Tele2s nät och tjänster. I det ingår att lösa ärenden genom felsökning i samband med larm och vid mer komplexa ärenden eskalera till ansvarigt tekniskt team. I tjänsten ingår även att ansvara för driftinformationsflödet både internt och externt. För att säkerställa att kvalitetsmålen nås och för att leverera de tjänster man lovat kunderna kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom företaget. NOC är bemannad dygnet runt alla dagar om året. Du förväntas kunna arbeta några pass per vecka vilka kan vara belagda på vardagar, nätter och helger. Under sommar, jul och nyår vill vi att du kan arbeta mer. Du börjar din anställning med utbildning och under dina arbetspass kommer det alltid finnas mer erfarna kollegor som du kan vända dig till för frågor och hjälp.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Pågående universitets/högskoleutbildning inom data/IT med inriktning meriterande om det är mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar av utbildningen.
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Kunskaper inom OSI-modellen och kan utföra felsökning utifrån modellen.
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/servicedesk (meriterande)
Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Januari
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, telekom, telecom, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, ITsäkerhet, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!