Drifttekniker / Fastighetstekniker / Tekniker / Drift

Drifttekniker / Fastighetstekniker / Tekniker / Drift

Har du en eftergymnasial utbildning inom eller arbetslivserfarenhet som drift- och/eller fastighetstekniker? Vi söker nu en kommunikativ och serviceinriktad drifttekniker för vår kunds räkning!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker nu för kunds räkning en Drifttekniker där du kommer att få mer information om företaget längre fram i processen, senast vid en intervju.

ArbetsuppgifterSom drifttekniker tillhör du avdelningen fastighet och energi där du ansvarar för driften på anläggningar vilket innebär tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnad och tekniska system. Du ansvarar för att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt har ett kostnadsansvar för detta. Vidare ansvarar du för samordning och kontroll av det tekniska arbetet i fastigheten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer. Därtill ansvarar för upprättande och optimering av klimat- och funktionskrav, för brandskyddsarbete samt effektivisera energiprestanda för fastigheten. Du har även ansvar för mindre projekt, montage och installationer. Rollen innebär även daglig kommunikation, både internt och extern, med kunder, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom Drift- och fastighetstekniker
  • 5 års arbetslivserfarenhet i en roll som exempelvis drift- och/eller fastighetstekniker
  • Flytande svenska i tal och skift, goda kunskaper i tal och skrift på engelska
  • B- körkort är meriterande
  • Grundläggande datakunskaper ex Microsoft Office, ärendehanteringssystem
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare strävar du efter att hjälpa dina kunder och kollegor på ett lösningsorienterat sätt och motiveras av att ge förstklassig service. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kollegor och att lösa problem som bidrar till att slutkunden blir nöjd. Du är driven som person och räds inte att ta egna initiativ för att nå de resultat du vill. Slutligen är du öppen för att lära dig nya teknologier och trivs i en varierande roll.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drifttekniker, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker, tekniker, heltid, anläggningar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!