Driftsamordnare / Leveranskoordinator till SO

Bravura · Data & IT · löpande

Om jobbet

Vill du arbeta i en roll där du får nyttja både din sociala förmåga samt dina tekniska kunskaper? Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet ifrån en roll som driftsamordnare och vill bli en del av en snabbrörlig organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Om företagetDet finns 27 a-kassor i Sverige. Arbetslöshetskassornas samorganisation (SO) är deras gemensamma service- och intresseorganisation. Det betyder att SO hjälper a-kassorna med bland annat IT-utveckling, utbildning och opinionsbildning. Syftet är att a-kassorna ska kunna administrera arbetslöshetsförsäkringen på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

De flesta av SO:s medarbetare arbetar med att utveckla och förvalta IT-systemen som a-kassorna och deras medlemmar använder för att administrera sina ärenden, till exempel Mina sidor.

Som driftsamordnare kommer du att ingå i SO:s TPI-grupp som tillhör IT-avdelningen. TPI ansvarar för förvaltning av tekniska plattformar och integration. Dessa plattformar är i huvudsak PEGA och Biztalk, men även andra Microsoft miljöer. Gruppen består i dagsläget av nio medarbetare vars ansvar är att hantera SO:s alla tekniska miljöer, arkitektur, infrastruktur samt icke-funktionella krav och samordning av 3rd line support.

ArbetsuppgifterI rollen som driftsamordnare kommer du att agera länken mellan SO förvaltning och externa leverantörer på en operativ nivå. Du ansvarar för samordning av interna och externa leveranser till och från driftleverantörer och a-kassor. I dagsläget har SO två driftleverantörer vilket du kommer att agera första instans för kontakt gentemot och därmed representera SO. Som driftsamordnare kommer du även genomföra månadsvisa möten med dessa leverantörer där du följer upp avtalade servicenivåer och i allmänhet representerar SO:s intressen.

Tjänsten erbjuder dig möjligheten att ta stort ansvar kring frågor som berör verksamhetens möjligheter att testa nya tekniska lösningar utifrån de krav som verksamheten och andra uppdragsgivare ställer. Vidare kommer du tillsammans med dina kollegor att samordna SO:s tekniska miljöer för utveckling, test och utbildning.

I rollen kommer du även att ansvara för daglig planering och underhåll av kansliets interna tekniska lösningar och behörigheter för arbetsplats och nätverk. Som drifttekniker ansvarar du även för den tekniska förvaltningen av nätverk- och kommunikationslösningar.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete som teknisk samordnare eller IT-ansvarig
  • God erfarenhet kring Microsofts produkter
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska
Meriterande:
  • Relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet från yrkeshögskola
  • Erfarenhet avseende drift och infrastrukturverksamhet
  • Erfarenhet av IT-koordinering och teknisk samordning
  • Erfarenhet av ITIL eller motsvarande ramverk
Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö och som ständigt vill förbättra processer, flöden och arbetsrutiner. I och med att du kommer att representera SO i olika sammanhang ser vi att du är duktig på att hantera olika typ av sociala situationer och att du besitter en god förmåga att inge förtroende i möte med personer som du träffar. Vidare är du lösningsorienterad och därmed besitter du också god förmåga att hantera olika typer av problem som kan uppstå i det dagliga arbetet. Rollen innebär ett brett ansvarsområde och därför är det fördelaktigt att du är van att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt samtidigt som du snabbt kan anpassa dig till oförutsedda händelser.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.