Driftchef till Saferoad

Driftchef till Saferoad

Har du erfarenhet av en koordinerande roll med arbetsledaransvar? Drivs du även av att arbeta i ett företag som fokuserar på att arbeta med trafiksäkerhetslösningar för att skapa ett tryggare och säkrare Sverige? Hos Saferoad erbjuds en roll där du får vara med och göra skillnad!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

ArbetsuppgifterI rollen som Driftchef arbetar du i en övergripande roll med ett arbetsledaransvar över de personer som arbetar i Saferoads vägprojekt. Du har det övergripande ansvaret i att styra processer samt sätta tydliga projektplaner och säkerställa att deadlines hålls. Du arbetar i nära kontakt med projektledare och säljare samt är med i projektet från att det planläggs till det som sker i det dagliga arbetet ute på site. Då rollen även innebär externa kontakter med exempelvis Trafikverket, vägverket samt leverantörer drivs du av att koordinera och driva projektet framåt.

Du tillhör ett nordiskt team och samarbetar tillsammans med driftledare, säljare och projektledare inom företaget. Du rapporterar till VD.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3-5 års erfarenhet av en liknande roll med arbetsledaransvar
  • Erfarenhet och förståelse över ekonimi, förhandling och budget i projekt
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande om du har arbetat inom väg- och asfaltbranschen
För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med interna och externa kontakter.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Driftchef, drift, entreprenad, arbetsledare, ledare, arbete, ekonomi, förhandling, budget, svenska, engelska, väg, asfalt, Saferoad, heltid, rekrytering, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!