Driftansvarig till event- och upplevelsebyrån ZILLOMAN

Driftansvarig till event- och upplevelsebyrån ZILLOMAN

Är du en naturlig ledare som tycker om att optimera upplevelser för andra? Är du praktiskt lagd och har en stor förståelse för logistik och planering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ZILLOMAN.

Om företagetZILLOMAN är en event- och upplevelsebyrå som grundades 2003 och har sedan dess skapat och levererat upplevelser till sina kunder och samarbetspartners. Företaget var ursprungligen verksamt inom barnkultur men allt eftersom efterfrågan på ZILLOMANs tjänster ökade så breddade företaget sin verksamhet till att idag skapa, projektleda och leverera lustfyllda upplevelser till flera olika branscher. Med ledorden resultatinriktat, omtänksamt och lekfullt så är målet att leverera upplevelser av högsta klass.
För att kunna uppnå detta så lägger ZILLOMAN stor vikt vid att skapa en god arbetsmiljö för sina anställda, vilket delvis görs genom att erbjuda fysiska aktiviteter, både individuellt och gemensamt.

ArbetsuppgifterSom driftansvarig hos ZILLOMAN har du det övergripande ansvaret för produktion, leverans och genomförande av evenemang. Du har inledningsvis ansvar för 7 personer, i en växande organisation, som utför det praktiska arbetet. Din uppgift är att styra, samordna och planera så att arbetet flyter på så effektivt som möjligt. Det läggs stor vikt vid genomförande av evenemang, du ansvarar för att optimera upplevelsen på plats och gör förändringar under evenemangen om så krävs för att känslan för besökarna ska bli så bra som möjligt. Efter ett event gör du en analys av vad som fungerade bra respektive mindre bra för att inför nästa evenemang leverera ett ännu bättre resultat. Vidare har du kontakt med företagets leverantörer, vilka också ska kvalitetsgranskas och utvärderas. Till din hjälp har du ett digitalt verktyg som heter Monday.
Då ZILLOMAN anordnar evenemang över hela Sverige förekommer resor i tjänsten. De flesta av företagets events är förlagda på helger och du förväntas arbeta omkring 4 helgdagar i månaden.

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete med upplevelseproduktion, exempelvis från teaterbranschen
  • Relevant eftergymnasial utbildning är starkt meriterande
  • Erfarenhet och förståelse för praktiskt hantverk
  • Ledarerfarenhet
  • God datorvana och naturligt bekväm med Apples produkter, O365 och sociala medier
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i Svenska
För att trivas och bli framgångsrik i rollen som driftansvarig brinner du för att göra andra människor glada. Du är organisatorisk, metodisk och planerande samt har en förståelse för hur lång tid olika uppgifter tar. Då du kommer att ansvara för 7 personer i olika roller är du en naturlig ledare som tycker om att coacha och ha det övergripande ansvaret på plats, som en upplevelsedirigent! Vi ser att du är en prestigelös person som trivs med många kontaktytor. Eftersom du efter ett genomförande förväntas göra en analys av hur utfallet är det bra om du även trivs med att arbeta med siffror, även om tyngdpunkten ligger i en förståelse för praktiskt arbete. Du är van att arbeta digitalt och har vana att använda Apples programvaror.
Det är viktigt att du identifierar dig med ZILLOMANs sätt att anordna evenemang. Gå in på deras hemsida och före du skickar in din ansökan: https://zilloman.com/ samt deras Instagramkonto: https://www.instagram.com/zillomanevent/?hl=sv.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Hammarby Sjöstad och Nacka (lager/verkstad)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: event, evenemang, driftchef, zilloman
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.