Drift- och trygghetssamordnare / Koordinator / Samordnare till ISS

Drift- och trygghetssamordnare / Koordinator / Samordnare till ISS

Har du erfarenhet av fastighetsdrift? Är du även intresserad av att arbeta i en roll med många sociala kontakter? Som drift- och trygghetssamordnare får du möjlighet att ta stort eget ansvar i en bred roll.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att ISS Facility Services för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ISS Facility Services en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetISS Facility Services är en ledande aktör inom Facility Management och Workplace Experience. De utmärker sig genom att skapa platser och miljöer som bidrar till en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro. ISS Facility Services är ett internationellt bolag med närvaro i över 30 länder.

I den här rollen arbetar du på plats ute hos en av ISS kunder som är verksamma inom fastigheter för offentlig sektor i centrala delarna av Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som drift- och trygghetssamordnare har du en koordinerande och samordnande roll. Du har daglig kontakt med både tekniker och hyresgäster där du tar hand om inkommande ärenden och koordinerar dem till teknikerna. Vidare planerar du och arbetar i arbetsordersystemet så teknikerna arbetar strukturerat mot varje hyresgäst.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Informera om pågående arbeten i fastigheterna
  • Ha löpande kontakt och avstämning med kundtjänst
  • Samordna aktiviteter som bidrar till ökad trygghet
  • Delta i skyddsronder
  • Ta fram information om driftåtgärder
  • Sammanställa fastighetsrapport och incidentrapport
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst tre års erfarenhet av fastighetsdrift
  • Erfarenhet av praktisk tillämpning av ABFF
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas i den här rollen söker vi dig som är kommunikativ och trivs i en roll med många sociala kontakter. Rollen förutsätter att du är drivande och initiativtagande och har förmåga att leda och guida hyresgäster och tekniker i det dagliga arbetet. Du är en person som inte lämnar saker åt slumpen och är noga med struktur och uppföljning.

I rollen som drift- och trygghetssamordnare har du stort eget ansvar - något du trivs med och behärskar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastigheter, fastighetsdrift, fastighet, drift, trygghetssamordnare, driftsamordnare, ISS, koordinering, samordning, samordnare, order, ärende, tekniker, hyresgäster, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!