Dokumentsamordnare / Teknisk dokumentatör

Dokumentsamordnare / Teknisk dokumentatör

Har du erfarenhet av dokumensationsflöde och samordning? Har du erfarenhet eller förståelse för tekniska miljöer? Vi söker dig som vill arbeta som dokumentsamordnare hos ett gäng talangfulla projektörer, tekniska skribenter och dokumentsamordnare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Vid telefonavstämning delges information om företaget.

Om företagetFöretaget är ett konsultföretag som jobbar med komplexa informations- och dokumentationstjänster. De är ett team talangfulla projektörer, tekniska skribenter, dokumentsamordnare och säljare som brinner för teknik, dokumentation och språk.

Företaget hjälper till att förbättra deras kunders konkurrenskraft genom att beskriva vad de säljer och hur de fungerar internt som företag. Det omfattar allt från produkter och tjänster till IT-system och internt styrande dokumentation. Det handlar också om att skapa en effektiv informationshantering och dokumentsamordning.

ArbetsuppgifterSom Dokumentsamordnare arbetar du med flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de kundkrav som gäller för projektet, detta görs i tätt samarbete med dokumentationsansvariga och övriga projektmedlemmar. I denna roll stöttar du tekniska delprojektledare i projektet avseende dokumentation och ansvarar för arbetsuppgifter såsom: Ta fram budget-, tids- och resursplan för projektets dokumentationsleveranser, klargöra och skriva dokumentationsplan och dokumentlista, upprätta instruktioner för teknisk dokumentation i projektet samt planera dokumentationsleveranser i samråd med huvud- och delprojektledare.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av projektarbete, samordning eller dokumentationsflöde
  • Erfarenhet av dokumentationssystem
  • Akademisk examen, gärna inom teknik
  • Starkt meriterande med branscherfarenhet inom el/tele, tekniska miljöer eller anläggningsprojekt. Det är även meriterande med erfarenhet av anläggningsdokumentation, tex inom elkraft, olja eller gas.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i denna roll har du en drivkraft och trivs med att hålla ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet. Vi ser även att du trivs med att agera "spindeln i nätet" och det faller dig naturligt att koordinera och ha koll. I denna roll lägger vi även vikt vid din sociala kompetens och nyfikenhet då det gäller att vara öppen och visa ett intresse för kundens behov.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: dokumentatör, dokumentation, teknisk dokumnetatör, dokumentsamordnare, dokumenterare, projektassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!