Digital marknadsförare / Marknadskoordinator / Marknadsansvarig

Digital marknadsförare / Marknadskoordinator / Marknadsansvarig

Är du en entusiastisk och affärsorienterad marknadsförare som trivs i en föränderlig miljö? Har du några års erfarenhet av digital marknadsföring och vill arbeta på ett scaleup-bolag? Då kan rollen som digital marknadsförare hos Jojka vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Jojka Communications.

Om företagetJojka Communications utvecklar kommunikationslösningar som effektiviserar och ökar försäljningen åt företag. Jojka erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till såväl e-handelskunder som hotell- och underhållningsindustrin. Bolagets tjänster säljs vidare som prenumerationslösningar där kunden får en inloggning till Jojka-plattformen. Kunden kan välja olika prenumerationer med olika funktionalitetsnivåer för att få ut den maximala kraften i kunddatan. Jojkas ambition är att skapa personifierad kommunikation åt deras kunder för att skapa en förstklassig kommunikation. Jojkas kunder finns främst i Sverige men även globalt.

ArbetsuppgifterI din roll som digital marknadsförare ansvarar du över att utveckla och genomföra de digitala marknadsaktiviteterna. Du jobbar med att skapa marknadsföringsstrategier där du arbetar med sociala plattformar, SEO och SEM med syftet att öka försäljning och stärka varumärket. Du har ett brett ansvar med fokus på att bistå Jojka med insikter och aktivitetsplaner inom marknadsföring. Du arbetar med inbound marketing och ansvarar över att skapa en leadsgenereringsprocess för att kunna mäta och följa upp marknadsföringen. Du har ett tätt samarbete med säljarna och genererar leads och nya kunder genom din genereringsprocess och säkerställer att ni tillsammans attraherar rätt typ av kunder. Rollen innefattar även analys och resultatrapporter där du presenterar och rekommenderar förbättringar baserat på datadrivna insikter för att få bästa output. Slutligen arbetar du aktivt för att driva och utveckla Jojka i deras digitala resa och utvecklingen av en automatiserade kundkommunikation framåt.

Detta är en ny roll hos Jojka och det finns därmed stora möjligheter att vara med och forma rollen tillsammans med teamet som idag består av tre personer där du har ett tätt samarbete med dina kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst två års erfarenhet från en liknande roll inom digital marknadsföring, där du arbetat med digitala kanaler och sociala medier
  • Goda kunskaper inom SEO, SEM och Google Ads
  • Goda kunskaper i marknadsföring inom sociala medier
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation eller motsvarande är meriterande
Som person är du självgående och tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är en nätverkare som knyter kontakter över hela organisationen och på ett lyhört sett förstår och fångar utmaningar, samt hela tiden tar ett affärsdrivet perspektiv. Du trivs att arbeta i en tillväxtmiljö där du arbetar tillsammans med dina kollegor för att skapa utveckling och lönsamhet. Som person är du nyfiken och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsförare, digital marknadsförare, marknadskoordinator, marknadsansvarig, digital marketing specialist, marketing, SEO, SEM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!