Digital marknadsförare / Growth Marketer till Vendium

Digital marknadsförare / Growth Marketer till Vendium

Har du tidigare erfarenhet i rollen som Growth Marketer? Är du analytisk som person och vill ta nästa steg i din karriär? Hos Vendium erbjuds du en bred och varierande roll på ett expansivt företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vendium

Om företagetVendium AB digitaliserar byggindustrin genom projektverktyget Struqtur, marknadens vassaste system som utvecklats av hantverkare för hantverkare. Struqtur hjälper små och stora hantverksföretag att digitalisera sig - för att bli smidigare, effektivare och få mer tid till sina kunder. Struqtur erbjuder tidrapportering, projekthantering, offert, egenkontroller och mycket mer. Vendium är ett snabbväxande bolag som idag består av 11 personer, varav hälften är placerade i Stockholm.

ArbetsuppgifterSom Growth Marketer hos Vendium ansvarar du för marknadsföring och varumärkestillväxt för att nå ut till potentiella kunder och framförallt öka antalet användare. Du gör detta genom att öka medvetenheten om Vendium och stärka deras varumärke där det viktigaste resultatet är att generera kvalificerade leads till säljteamet. I rollen ansvarar du för planera, skapa och utvärdera marknadsstrategier och kampanjer. Du använder dig av A/B test, data och analyserar för att förstå kunderna och hur Vendium kan optimera sin marknadsföring för bästa möjliga konvertering. Vidare ansvarar du för att skapa content anpassat till de olika plattformarna. För att stärka positionen på marknaden använder du dig av digitala plattformar såsom Google Ads, Facebook/Instagram, SEO, SME, hemsida m.m. men även de analoga plattformarna såsom mässor och kundevent.

Detta är en helt ny roll på företaget vilket ger dig stora möjligheter och förutsättningar att få vara med att forma rollen. Du får även vara med på en spännande resa och digitalisera byggbranschen med framtidens SaaS-lösning.

Formella krav
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet som digital marknadsförare/Growth Marketer
  • Kunskap inom SEO, Google Adword/Analytics, Facebook, Instagram, LinkedIn, Hubspot eller liknande
  • Intresse för digital strategi, hård och mjuk data samt marknadsstrategier
  • Flytande svenska i tal och skift
Då detta är en ny roll hos Vendium ser vi att du inte räds för att vara självgående i dina arbetsuppgifter samt åtagande. Du trivs i en innovativ miljö där du har möjlighet att påverka ditt eget arbete. Vidare är du analytisk och datadriven som person och motiveras av konkreta siffror och resultat. Därtill är det även viktigt att du har förmågan att kommunicera tydligt via skrift samt att författa informativa och inbjudande texter.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Growth Marketer, marknadsföring, marknadsanalytiker, SaaS, rekrytering, heltid, SEO, Google Adword/Analytics, Facebook, Instagram, LinkedIn, Hubspot, digital marketing
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!