Digital marknadsförare / Digital Marketer / Web marketer till Daikin

Digital marknadsförare / Digital Marketer / Web marketer till Daikin

Har du ett intresse för marknadsföring via digitala plattformar? Har du erfarenhet av att driva försäljning genom arbete med digital marknadsföring? Är du van vid att optimera webbsidor för ökad konvertering? Hos Daikin erbjuds du en ny roll där ditt syfte är att utveckla arbetet med marknadsföring.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Daikin har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Daikin en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDaikin är världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Daikin grundades 1924 i Japan och har funnits i Sverige sedan 1969 och har gjort sig starka och kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet. Med deras signaturteknologi och kostnadseffektiva lösningar är de med och formar framtiden för värme-, kyl- och ventilationssystem. Deras kunder är primärt återförsäljare och installatörer.

Daikin har kontor i Stockholm/Danderyd samt i Göteborg. Just nu är de 47 anställda varav ca 33 arbetar på Stockholmskontoret. Ett flertal av de anställda arbetar runtom i hela landet.

Hos Daikin ges du möjligheten att vara en del av en härlig och hjälpsam kultur, de har kul på jobbet! Daikin är en modern arbetsgivare och ser till individens livspussel och bidrar till en flexibel arbetsmöjlighet.

ArbetsuppgifterSom digital marknadsförare hos Daikin ansvarar du för företagets digitala plattformar; hemsida, affärsportal och webbshop. Detta innebär att du arbetar med att optimera strukturen på webbplatserna, förvalta och skapa nytt innehåll på webben samt arbeta för att öka användarvänligheten. I rollen är det stort fokus på att SEO-optimera hemsidan både tekniskt och innehållsmässigt. Du arbetar analytiskt och håller dig uppdaterad gällande förändringar av algoritmer på google m.m. Som digital marknadsförare implementerar du de förändringar och förbättringar som behöver göras inom SEO. Du jobbar datadrivet och fattar beslut baserat på användarnas beteende på sajten, Google Analytics är därmed ett av de viktigaste verktygen i ditt dagliga arbete. I rollen arbetar du med att optimera webbsidan och lägger stort fokus på slutanvändarvänligheten genom att analysera och basera på data.

I förlängningen kan även arbete med sociala medier ingå i arbetsuppgifterna. Inledningsvis lägger du dock ett primärt fokus på optimering av de digitala plattformarna.

Detta är en ny roll hos Daikin och det finns därmed stora möjligheter att vara med och forma rollen tillsammans med marknadsteamet, som i dagsläget består av två medarbetare.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, helst med fokus på webb
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som digital marknadsförare, vi ser gärna att detta framgår tydligt i CV
  • Erfarenhet av att arbeta i CMS-system. Har du erfarenhet av AEM är det meriterande, men inget krav
  • Djupgående förståelse och kunskap i att arbeta inom Google Analytics och med SEO, vi ser gärna att detta framgår tydligt i CV
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i en affärsnära och datadriven marknadstjänst
  • Erfarenhet av att arbeta med Adobe InDesign och Photoshop är meriterande
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier, främst Facebook och LinkedIn, är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
För att trivas i denna roll är du en person som motiveras av att sätta dina egna ramar och utforma rollen efter de behov du identifierar. Du är handlingskraftig och van vid att arbeta självständigt. Eftersom rollen är ny krävs det att du är initiativtagande och inte räds för att lyfta dina förslag och idéer. Du har förmågan att identifiera behoven, sätta en strategi och få saker att hända. Du förstår vikten av att vara flexibel och kan arbeta över gränser i din arbetsroll.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Danderyd, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: webbansvarig, digital marknadsförare, digital marketing, SEO, sökordsoptimering, webbadministratör, Google Analytics, Google Adwords, webbmarknadsföring, marknadföring, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marketing, growt marketer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!