Digital Marketing Specialist till Snabbgross

Digital Marketing Specialist till Snabbgross

Har du ett stort ett intresse för digital marknadsföring och vill arbeta på ett företag som är mitt i en tillväxtresa? Hos Snabbgross erbjuds du en utvecklande tjänst där du är en nyckelperson i deras uppstartsresa mot en mer digital marknadsföring.

Om tjänstenDen här tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid till augusti 2022. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Snabbgross som är en del av Axfood.

Om företagetUnder flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. De strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. De 26 butikerna sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med sin e-handel. Nyligen lanserade även Snabbgross ett helt nytt koncept, där nu konsumenter ges möjlighet att handla där restaurangerna handlar. Detta genom en initial butik i norra Stockholm och med namnet Snabbgross Club. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår man i Axfoodkoncernen - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos Axfood finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

ArbetsuppgifterSom Digital Marketing Specialist är ditt huvudsakliga fokus att ansvara för innehåll- och contentplan för Snabbgross digitala kanaler. Du lägger en plan för vilka aktiviteter som ska genomföras i de digitala kanalerna och vid vilken tidpunkt under året. Du ansvarar för att utveckla och driva vår marknadsföring inom SEO och SEM. I rollen skapar du och förvaltar våra digitala strategier och digitala marknadsföringsplaner, med syftet att öka försäljning och stärka varumärket. Konkreta arbetsuppgifter är att ta fram innehållsplaner, skapa innehåll, planera och publicera innehåll i digitala kanaler. Vidare är du ansvarig för att publicera och genomföra aktiviteter och marknadsföring i digitala kanaler, ex. våra kampanjer, nyhetsbrev och annonser via Google och sociala medier. Du samarbetar nära med försäljningsavdelning och har veckovis kontakt gällande innehåll i de utskick som sker. Vidare har du en nära dialog med marknadsansvarig, webbansvarig, marknadskoordinator och andra delar inom företaget. Slutligen arbetar du aktivt för att driva och utveckla Snabbgross i deras digitala resa och utveckling av deras mer automatiserade kundkommunikation framåt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation eller motsvarande
  • Minst ett års erfarenhet från en liknande roll inom digital marknadsföring, där du arbetat med digitala kanaler och sociala medier
  • Goda kunskaper inom SEO, SEM och Google Ads
  • Goda kunskaper i marknadsföring inom sociala medier
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud eller liknande CRM-verktyg/utskickverktyg
För att trivas i rollen ser vi att du är en resultatfokuserad person och motiveras av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att bli bättre och utvecklas i din roll. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du driven och energisk. Du jobbar som bäst när du har tidsbegränsade mål och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Då rollen präglas av många varierande arbetsuppgifter så ser vi att du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och säkerställa att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid. Därtill stimuleras du av att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner.

Övrig information
Start: Juni 2021
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Digital marknadsföring, marknadsföring, digital marketing, digital content, digital marketing specialist, marketing automation, kommunikation, axfood, snabbgross, salesforce, facebook, instagram, marknadsförare, CMS, CMS-verktyg, SEO, google ads, copy, nyhetsbrev, produktion, stockholm, axfood, dagligvaruhandeln, snabbgross
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!