Digital Marketing Coordinator / Marknadskoordinator till Infobric Fleet

Digital Marketing Coordinator / Marknadskoordinator till Infobric Fleet

Har du ett stort intresse för digital marknadsföring? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av entreprenörskap? Vi söker en driven och hungrig marknadskoordinator som vill bidra till Infobric Fleets fortsatta tillväxt!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Infobric Fleet.

Om företagetInfobric Fleet är ett nordisk marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem.

Med över 10 000 kunder är Infobric Fleet med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling. Inom affärsområdet Fleet levererar vi tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden.

Deras svenska kommersiella team består av ca 20 personer som ansvarar för att driva affärsområdets tillväxt. Nu utökar Infobric Fleet sitt team där vi söker dig som är en driven lagspelare som älskar att vinna!

ArbetsuppgifterI rollen som Digital Marketing Coordinator ansvarar du tillsammans med ditt team för att driva pipe- och leadsgenerering med fokus på svenska marknaden. Din främsta uppgift är att aktivera marknadsmaterial genom att arbeta med annonsering, sökoptimering, målgruppsanalys och retargeting på digitala plattformar. Vidare arbetar du med konvertering av leads i nära samarbete med försäljningsteamet.

Du arbetar tätt ihop med ditt team där ni stöttar varandra i det dagliga arbetet. Detta innebär också att dina arbetsuppgifter kan variera.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har erfarenhet av digital marknadsföring
  • Branscherfarenhet från Saas-bolag/B2B är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet av CRM system är meriterande
Vi söker dig som brinner för att arbeta med digital marknadsföring och som ständigt vill utvecklas och uppdatera dig inom området. Du är en god lagspelare som har förmågan att samarbeta med både kunder och kollegor. Samtidigt har du en förmåga att ta egna initiativ och driva dina ansvarsområden framåt. Inom marknadsföring är ni ett litet team och det är därav viktigt att du är prestigelös och anpassningsbar där du stöttar dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Vi ser gärna att du utgår från Stockholm, Arboga eller Örebro där Infobric Fleet har sina kontor.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Digital marknadsföring, marknad, marknadsföring, digital marketing, marketing, marknadskoordinator, koordinator, sökoptimering, webb, sociala medier, digitala plattformar, teknik, Saas, mjukvara, B2B
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!