Digital Marketer / Marknadsförare / SaaS till MedHelp

Digital Marketer / Marknadsförare / SaaS till MedHelp

Är du i början av din karriär inom digital marknadsföring och älskar att arbeta affärsnära? Lockas du dessutom av att få hjälpa både företag och människor att bli friskare? Hos MedHelp erbjuds du en nyckelroll i ett snabbt växande tech-företag med fokus på att optimera hemsidan MedHelp.se.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MedHelp.

Om företagetSaaS-marknaden är glödhet och allt fler företag spås öka sina investeringar i molntjänster. MedHelp Care erbjuder en marknadsledande SaaS-lösning för att datadrivet kunna arbete med företagets sjukfrånvaro. Företaget har drygt 500 företag och organisationer av olika storlek som kunder i Sverige vilket innebär att uppemot 200 000 medarbetare är anslutna till tjänsten. Sjukfrånvaro kostar företagen en massa pengar och fler och fler förstår att problemet måste angripas datadrivet. MedHelp befinner sig därför på en tillväxtresa och behöver fler nytänkande och drivna personer i teamet.

Brinner du för att vara med och bidra till friskare medarbetare och välmående företag? Då är MedHelp en plats för dig. Där kan du vara med och påverka, utmana och utvecklas, och göra skillnad för våra kunder genom att hjälpa dem minska sjukfrånvaron och nå hållbara resultat. Hos MedHelp får du vara med och forma deras väg framåt. MedHelp har en öppen, positiv och teamorienterad kultur, där varje medarbetares är en viktig del av deras framtid.

MedHelp Care är en del av MedHelp Group, med över 20 års erfarenhet av innovativa digitala lösningar i kombination med bred medicinsk kompetens. Totalt är de cirka 300 medarbetare och omsätter cirka 240 MSEK. Deras ljusa kontor ligger vid Liljeholmskajen i Stockholm, med vacker sjöutsikt.

Läs mer om MedHelp på www.medhelp.se.

ArbetsuppgifterI tjänsten som Digital Marketer planerar och koordinerar du marknadsföringsaktiviteter samt ansvarar för att uppdatera och förvalta innehåll på hemsidan MedHelp.se. Detta innebär mer konkret att du bland annat arbetar med att skriva content såväl som med att optimera hemsidan, för att få största möjliga konvertering. Du sköter därtill rapporteringen kring hemsidans resultat, ser över kostnader för hemsidan och gör analyser av utfallet.

I tjänsten hos MedHelp samarbetar du även med en extern digital byrå. Det kan exempelvis innebära att du, tillsammans med byrån, planerar och koordinerar material för MedHelps digitala kanaler och sociala medier och optimerar fördelningen av marknadsföring mellan olika digitala kanaler. Slutligen kommer ni tillsammans även testa hur användarna upplever MedHelps hemsida.

Du tillhör ett team på totalt tre personer där dina närmsta kollegor är en produktspecialist samt produktchef som också är din chef.

Formella krav
  • Relevant akademisk examen, gärna inom marknadskommunikation
  • Ett års erfarenhet från liknande roll med fokus på att arbeta i en affärsnära och sifferdriven marknadstjänst
  • Vana av att arbeta i flera parallella projekt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics
  • Vana av att arbeta i Photoshop, illustrator, Adobe XD, Wordpress, Elementor (plugin till Wordpress)
I denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker har en förmåga att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift, på både svenska och engelska. Du är dessutom driven som person och uppskattar att arbeta mot uppsatta mål och KPIer. I din roll som Digital marketer har du även en förmåga att strukturera upp flera parallella projekt och driver dem självständigt framåt. Slutligen är du en person som kan komma med kreativa och innovativa förslag på hur exempelvis texter på hemsidan kan skrivas, för att i förlängningen driva en mer lönsam hemsida.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Liljeholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: digital marknadsföring, marknadsföring, SaaS-lösning, SaaS, Google Analytics, projekt, content, hemsidor, ROI, digitala kanalser, optimera hemsida,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!