Designingenjör till Marioff

Designingenjör till Marioff

Har du ett stort tekniskt intresse? Har du även en eftergymnasial utbildning med fokus på CAD-design? Hos Marioff erbjuds du i rollen som designingenjör att vara en del av deras fortsatta tillväxtresa som världsledande leverantör av släcksystem med vattendimma.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Marioff har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Marioff en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Marioff´s huvudkontor och fabrik finns i Finland, dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Italien, Ryssland, Spanien, Sverige och Storbritannien. De servar även kunder globalt genom deras certifierade partners. Marioff är ett Carrier-företag som är en ledande global leverantör av innovativ teknik för värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC), kylning, brand, säkerhet och byggnadsautomation.

Arbetsuppgifter

I rollen som designingenjör inriktar du dig på CAD för att hjälpa till med att utforma, designa och konstruera layoutlösningar av Marioffs sprinklersystem samt tillhörande detektionssystem. Du finns med redan i införsäljande skede tillsammans med säljaren genom att finnas som expert i uppritande av produkten. Därefter ansvarar du för att utforma lösningar och layouter i AutoCAD samt Marioff’s egna verktyg. Du är därmed delaktig genom hela projektet från det att säljaren presenterar den nya kunden och beställningen för dig till dess att arbetet och projektet är avklarat ute hos kunden. Marioff arbetar med flera olika projekt inom fastigheter och industri.

Du arbetar nära en annan designingenjör samt två projektledare och rapporterar till Operation Manager som utgår från kontoret i Kista. Tjänsten kan innebära en del resor ut till Marioff’s kunder runt om i Sverige.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad ingenjörsutbildning inom teknik, exempelvis som byggingenjör, maskiningenjör eller CAD-ingenjör
* Erfarenhet av CAD design, meriterande med kunskaper i AutoCAD
* Stort intresse för teknik
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Vi ser att du som söker tjänsten är intresserad av tekniska lösningar och att bidra till en tillväxt på ett spännande högteknologiskt företag i framkant.

Övrig information

Start: Januari, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, maskiningenjör, CAD, CAD ingenjör, autoCAD, Marioff, teknik, svenska, engelska, design, designingenjör, projekt, HI-FOG, släcksystem, vattendimma, heltid, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.