Demand Planner till Rusta

Demand Planner till Rusta

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik? Är du analytisk och tycker om att skapa effektiva flöden? Hos Rusta ges du möjlighet att utvecklas och får erfarenhet från ett ledande företag inom detaljhandeln.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till februari 2023. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Rusta. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetRusta är ett av de ledande företag inom detaljhandeln. De erbjuder hem - och fritidsprodukter till över 180 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Affärsmodellen är strakt genomlysande i företagets kultur. Det baseras på enkelhet, mod, engagemang och tillsammans, de värderingarna speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Rusta har idag över 3000 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby.

ArbetsuppgifterSom Demand Planner arbetar du som en del utav Supply Planning teamet vars syfte är att säkra varuflödet gentemot varuhusen. Syftet med rollen är att säkerställa att påfyllningen till varuhusen blir så optimal som möjligt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär planering och uppföljning av prognoserna, vilket inkluderar såväl långsiktiga som kortsiktiga prognoser samt kampanjprognoser. Du ansvarar för att in - och omköp till centrallager samt påfyllningen från centrallagret till varuhuset blir mest gynnsam. Dina arbetsuppgifter inkluderar även ansvaret för lagerbudget samt analysera nuläget och potentiella risker kopplat till inköp och lagernivåer både i varhus och centrallager.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik
  • Goda kunskaper inom Officepaketet, speciellt Excel
  • Talar och skriver obehindrat på svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
  • Meriterande med erfarenheter från en liknande roll som inneburit ansvar för prognoser, analys och gett dig en förståelse för siffror
  • Meriterande med kunskaper av systemen Relex och Mercur
Som Demand Planner arbetar du med flera olika kontaktytor och intressenter, det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs i sociala situationer. Arbetet innebär att du själv ansvarar för att bedriva arbetet framåt vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett analytiskt sinne, uppskatta kritiskt tänkande och att vända och vrida på saker. I rollen som Demand Planner har du en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att leverera resultat enligt tidplan. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera en varierande arbetsdag utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Upplands Väsby / Norra Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Demand planner, supply chain, FMCG, Logistik, varuflöden, Rusta, Detaljhandel, heltid, Upplands Väsby, Stockholm, fmcg, varuflödesplanerare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!