Data Scientist / Data / Analys till Epico AB

Data Scientist / Data / Analys till Epico AB

Kan du få siffror och diagram att berätta en historia? Trivs du i en roll där du direkt ser påverkan och resultat av ditt arbete? Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke. Du erbjuds en verksamhetsnära roll där du formar dina egna framgångar och får bidra med utveckling och förbättring av processer!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Epico AB.

Om företagetEpico AB är ett IT- och konsultbolag med kontor i Sverige, Danmark, Polen och London. Epico AB erbjuder konsulter som är experter inom Oracle men även frilansande konsulter generellt inom IT.

I Stockholm är dem i dagsläget 17 personer och kontoret är beläget på Sveavägen.

ArbetsuppgifterBrinner du för att ta tillvara på och utveckla värde ur data? I rollen som Data Scientist är du med och bygger upp en ny avdelning hos Epico AB med fokus på konsulttjänster inom Data Scientist området samt skapar affärsnytta utifrån data. Vidare agerar du även konsult inom Data Scientist området där du agerar expert inom området hos Epicos kunder. Du arbetar med kunder inom olika branscher med syfte att hantera data för att fördjupa insikter från företagets affär, med syfte att skapa rätt förutsättningar för bolag att ta datadrivna beslut. Det innebär analytiskt och tekniskt arbete för att skapa beslutsstöd och underlag för effektivisering. Här bygger du scorecards och rapporter som på ett pedagogiskt sätt beskriver verksamhetens och affärernas riktning. Således utforskar och visualiserar du strukturerad och ostrukturerade data för att skapa en bild av strategier, möjligheter och utmaningar för affären.

Formella krav
  • Civilingenjör med inriktning inom matematik, statistisk och/eller finans, alternativt likvärdig kunskap anskaffad genom arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från rollen som Data Scientist
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Som person har du god verksamhetsförståelse och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du har ett stort intresse för teknik och en nyfikenhet för hur IT kan användas direkt i affären. För att trivas i rollen är du en person som motiveras av att driva ditt eget arbete och arbeta med förbättringar. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. I din roll som Data Scientist ser du till såväl detaljerna som till helheten för att skapa en så korrekt bild som möjligt. Du är en stark lagspelare och tycker att samarbete skapar större och bättre resultat. Vidare har du en förmåga att se samband genom ditt analytiska arbetssätt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sveavägen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: data, data scientist, engelska, Epico AB, civilingenjör, marknad, konsult, analys, dataanalys
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!