Data Integration Developer / Big Data / Data Management to Sweco IT

Data Integration Developer / Big Data / Data Management to Sweco IT

Sweco växer snabbt och letar efter människor med stort intresse och passion för dataintegrationer och samarbete. Skulle du vilja arbeta i ett team med en bra laganda; hjälpa, lära och dela kunskap med varandra och helt enkelt ha kul tillsammans? Vi letar efter en person med flera års erfarenhet av dataintegrationsutveckling helst med SSIS. Vill du vara med på resan för att flytta hela integrationsplattformen upp till molnet?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco planerar och formar samhället och städerna för framtiden. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Swecos arbetskraft i Europa består av 14 500 medarbetare som årligen genomför verksamhet i över 70 länder. De är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa. I Sverige erbjuder Sweco ett brett spektrum av tjänster inom ramen för arkitektur, konstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem samt IT för social utveckling och industri.

Som en del av Sweco har du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom en organisation som tar ansvar och förverkligar visioner. Sweco erbjuder en varierad och dynamisk arbetsmiljö med stora tekniska möjligheter och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra och forma den organisation du vill vara en del av. Läs gärna mer här om Sweco https://www.sweco.se/en/career/professionals/

ArbetsuppgifterI rollen som dataintegrationsutvecklare på Sweco arbetar du tätt med ditt team för att uppnå och försäkra de bästa möjliga dataintegrationerna. Du är en del av applikationsteamet som består av 12 medarbetare som stöttar Sweco med all intern datahantering. Här ligger ditt fokus på att arbeta med design och utveckling av dataintegrationslösningar. Du arbetar med allt ifrån att analysera krav till utveckling av integrationspaket i SSIS till att analysera och hantera fel som rapporterats in från kunderna. Du deltar i implementeringen av globala projekt i utformningen av dataflödet och skapar nya lösningar. Vidare arbetar du också med att underhålla existerande integrationslösningar som hanteras av teamet kopplat till Swecos centrala Datawarehouse. Sweco växer ständigt genom förvärv av olika företag där du och ditt team deltar i diskussionerna om integration och migrering av data. En ny resa har nyligen inletts med att flytta alla integrationer upp till molnet och nästa steg är att modernisera hela integrationsplattformen och flytta den till Azure.

Formella krav
  • Akademisk examen, gärna inom IT-tekniksystem eller motsvarande
  • 5 års erfarenhet av lösningar för dataintegration
  • Djup kunskap inom SQL/ T-SQL, query-optimering, procedurer, vyer och funktioner
  • Djup kunskap om databasantering och datamodellering
  • Flytande svenska är ett krav, skriftligt och muntligt
Meriterande
  • Kunskap av dataintegrationsplattformar som SSIS
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med HR eller ERP system och större implementationer
Vi tror att du har en som person är du en lagspelare med ett sinne för strategi, analys problemlösande färdigheter. Du är kreativ och du kan lätt tänka utanför boxen. Vidare så finner du stort intresse för ny teknik och tycker om att alltid lyssna till senaste lösningarna på marknaden. Du trivs med att ta ansvar och arbetar självständigt i en agil miljö.

Övrig information
Start: Omedelbart med avseende på uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Som överenskommits

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: data intergration developer, data, integration, developer, programmer, SSIS, T-SQL, cloud, Azure, data managment, big data, databases, data modelling, Stockholm, Sweco, IT,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.