Data Developer / Datautvecklare / ETL-utvecklare / Databaser

Data Developer / Datautvecklare / ETL-utvecklare / Databaser

Vill du arbeta med databerikning, dataförädling och databashantering mot några av Sveriges största och mest välkända företag? Hos InsightOne får du möjligheten att utvecklas i ett kundnära företag som hjälper sina kunder att skapa vassa marknadsföringskampanjer och tjänster.

Om företagetInsightOne är specialiserade inom marknadsföring och hjälper kundföretag som arbetar B2C att effektivisera analys- och kampanjprocesser genom datadriven konsumentinsikt. De erbjuder tjänster inom information, databerikning, segmentering, databasutveckling och systemverktyg där de har en ledande position på marknaden. Genom sitt arbete hjälper InsightOne sina kunder att identifiera, förstå och effektivisera sina marknadsföringsinsatser.
InsightOne arbetar med några av Sveriges största och mest välkända företag inom näringsliv, industri och offentlig verksamhet. De sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och har idag cirka 20 anställda med kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

ArbetsuppgifterI rollen som Data Developer tillhör du IT-teamet på InsightOne som består av tre personer, men har även ett nära samarbete med företagets säljare och analytiker. Du arbetar med både implementations- och förvaltningsprojekt med fokus på dataförädling. InsightOne erbjuder både migration av data till kundföretags egna systemlösningar samt driftsätter lösningen lokalt. Detta innebär att du förutom interna samarbeten även arbetar direkt mot kund. Arbetet sker huvudsakligen i Microsofts produkter samt i det specialiserade analysverktyget Alteryx. Som Data Developer hos InsightOne erbjuds du en gedigen introduktion med stora utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av databashantering är meriterande
  • Intresse för och erfarenhet av programmering
  • Erfarenhet av SQL eller SQL-liknande språk är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi söker dig som trivs i en kundorienterad miljö där du har breda kontaktytor. Som person har du ett serviceinriktat sätt och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett tight team där du får ta initiativ. Då din roll innefattar hantering av stora mängder data krävs det att du har en analytisk förmåga.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Alteryx, IT, SQL, databashantering, segmentering, databasutveckling, datamigration, utvecklare, developer, databas, DBA, databasutvecklare, datautvecklare, ETL,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.