Customer Success Manager till Vendium

Customer Success Manager till Vendium

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som KAM eller Customer Success Manager och brinner för att förvalta och utveckla långsiktiga kundrelationer? I rollen som Customer Success Manager hos Vendium ges möjligheten att axla en nyckelroll på ett snabbväxande bolag där du får möjligheten att ta stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vendium.

Om företagetVendium AB digitaliserar byggindustrin genom projektverktyget Struqtur, marknadens vassaste system som utvecklats av hantverkare för hantverkare. Struqtur hjälper små och stora hantverksföretag att digitalisera sig - för att bli smidigare, effektivare och få mer tid till sina kunder. Struqtur erbjuder tidrapportering, projekthantering, offert, egenkontroller och mycket mer. Vendium är ett snabbväxande bolag som idag består av 11 personer, varav hälften är placerade i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Customer Success är du en viktig roll för Vendiums kunder och organisation. I rollen ansvar du för onboarding av nya användare i systemet Struqtur genom att hjälpa och guida kunderna i hur systemet fungerar och hur de på bästa sätt använder det utifrån sin verksamhet. Vidare har du en central och viktig del i att förbättra systemet genom att skapa produktguider och analysera hur kunderna använder systemet. Du skapar även felrapporteringar till Vendiums utvecklare och tar emot önskemål från kunderna gällande förslag på hur systemet kan vidareutvecklas. I rollen ansvarar du även för att ta emot och hantera inkommande ärenden via mail och telefon.
Inledningsvis kommer du att få en introduktion i hur Vendium arbetar och hur systemet fungerar. Hos Vendium få möjligheten att forma din roll men även möjligheten att vara en del av ett växande företag med stort eget ansvar.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som Customer Success, Key Account Manager eller annan roll med kundansvar
  • Goda kunskaper i affärssystem
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av att jobba på ett SaaS-bolag
  • Erfarenhet inom hantverksbranschen
  • Grundläggande kunskaper inom företagsredovisning
  • Teknisk förståelse för mjukvara
Vi söker dig som trivs i en roll med stort eget ansvar där du självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt. Du besitter en god problemlösningsförmåga och har lätt för att snabbt finna alternativa lösningar på ett problem/utmaning. Vidare är du serviceinriktad och drivs av att bygga starka kundrelationer och leverera bästa möjliga service och kundvärde. Därtill är du öppen inför och ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Vendium är ett växande bolag vilket innebär att förändring och utveckling kommer vara en del av din vardag.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer Success Manager, key account manager, rekrytering, Saas, heltid, byggindustrin
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!