Country Manager / KAM / Säljchef till PlanRadar

Country Manager / KAM / Säljchef till PlanRadar

Är du en erfaren och inspirerande ledare som tidigare har arbetat inom fastighets- eller byggbranschen? Är du även en erfaren och driven försäljare? PlanRadar söker nu en Country Manager som ska var med och starta upp och utveckla deras verksamhet i Sverige.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Planradar.

Om företagetPlanRadar är ett snabbt växande globalt företag som har en prisbelönt lösning för dokumentation och kommunikation inom bygg- och fastighetsbranschen. De har idag kunder i 43 länder och kundantalet ökar snabbt varje månad.

Företaget värnar om att bibehålla en startup-känsla som ska vara responsiva för nya marknadsförfrågningar och har för ambition att förändra bygg- och fastighetsindustrin. Vidare ser PlanRadar sina anställda som en viktig del i att inspirera sina kunder vilka har för uppgift att spegla företagets värderingar.

ArbetsuppgifterI rollen som Country Manager är ditt primära fokus du för att bygga upp samt ansvara för Stockholmskontoret vilket även kommer innefatta att bygga upp ett säljteam. Det är under ditt ansvar att utveckla och leda det svenska teamet och du kommer därtill ha fullt ansvar för försäljning samt verksamhetsutvecklingen inom Sverige. Vidare ansvarar du för att implementera en tillväxtstrategi och representera företaget vid olika typer av event.

PlanRadar letar efter en erfaren och flexibel Country Manager som ska arbeta både strategiskt samt operativt. Det innefattar både att sätta upp en strategi för hela norden men även arbeta operativt med försäljning vilket är varför de gärna ser att du är erfaren inom försäljning. Du kommer rapportera direkt till företagets CEO.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av en liknande roll med personalansvar
  • Erfarenhet och kunskap från IT-Industry
  • Erfarenhet av att arbeta med försäljning
  • God förmåga i ledarskap och management
  • B-körkort
  • Villig att resa i jobbet
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta med B2B av SaaS (Software as a Service)'
  • Kan uttrycka dig i tal och skrift på tyska
Som person är du en ledare som har förmågan att styra och motivera ett team på ett energifyllt vis. Du har förmågan att komma med nya idéer, ta egna initiativ och säkerställa att dessa drivs vidare. Därtill är du en person som gärna sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem vilket också är hur du försöker inspirerar andra att göra sitt bästa.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, säljchef, Country Manager, försäljning, realestate, IT, sälj, bygg, fastighet, PlanRadar, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!