Controller till Vision

Controller till Vision

Arbetar du som redovisningsekonom eller controller idag och vill bli en del av ett mindre ekonomiteam? Vill du vara en del av en organisation med god gemenskap där det ges möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv? Hos Vision erbjuds du en tjänst där du får arbeta varierat och brett hos ett växande fackförbund.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vision.

Om företagetVision är ett modernt och växande fackförbund i ständig förändring. Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Våra 200 000 medlemmar finns över hela landet och inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Tillsammans med kollegorna på ekonomienheten utgör ni ett mindre team som tillsammans med övriga stödfunktioner har som målsättning att ge kansliorganisationen i Vision de bästa förutsättningar att möta deras inriktning Vision - en kraft för framtiden. Ekonomienheten är en tydlig servicefunktion så du kommer ha många kontaktytor mot verksamheten. Utöver förbundskansliet kommer du även att stötta avdelningar och klubbar i organisationen.

ArbetsuppgifterSom Controller arbetar du med att kvalitetssäkra, analysera och följa upp de finansiella flödena för att ha en budget i balans. Det dagliga arbetet innebär att du arbetar med löpande analys, avstämning, uppföljning, bokslutsarbete och framtagande av rapporter, prognoser och budget. Du ansvarar för uppföljning och analysprocessen och kommer att bidra i framtagandet av månads - och årsbokslut. Vidare stöttar du verksamheten i ekonomifrågor av såväl löpande som av mer strategisk karaktär. Slutligen är du en del av arbetet att utveckla och implementera nya finansiella rutiner och processer för att aktivt digitalisera arbetet.

Formella krav
  • Högskoleutbildning med inriktning ekonomi
  • Minst fem års relevant yrkeserfarenhet som controller eller redovisningsekonom
  • Goda redovisningskunskaper
  • Goda systemkunskaper och ett systemintresse
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har arbetat med ekonomi kring fastigheter
För att trivas i denna tjänst är du kommunikativ i ditt tillvägagångssätt och har förmågan att anpassa din kommunikation beroende på vem du pratar med. Du trivs med att arbeta med många kontaktytor där du får möjlighet att nyttja dina goda samarbets- och relationskapande förmågor. Då du blir en del av ett mindre team så trivs du med en variation i arbetsuppgifterna då man hjälps åt där det behövs. Vidare är du mån om att göra ett bra arbete och har drivkraften av att följa satta strukturer och överenskommelser. Slutligen tror vi att du delar Visions värdering och motiveras av en arbetsplats som arbetar för medlemmarnas rättigheter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, controlling, ekonom, ekonomi, redovisning, heltid, Stockholm, redovisningsekonom, civilekonom, financial, fackförbund
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!