Contract Administrator / Avtalsadministratör / Administratör

Contract Administrator / Avtalsadministratör / Administratör

Detta är tjänsten för dig som vill axla en avgörande funktion hos ett globalt bolag inom finansbranschen. Vi söker dig som trivs med eget ansvar samt har ett öga för detaljer? Här ges du en möjlighet att utvecklas inom en administrativ roll i en händelserik arbetsmiljö.

Om företagetFöretaget är ett globalt bolag inom finansbranschen. Företaget erbjuder finansiella lösningar och bidrar till ökad lönsamhet samt ökad säljkraft hos företagets kunder. Här får du arbeta i en händelserik arbetsmiljö och bidrar till en informell och professionell atmosfär där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen.

ArbetsuppgifterSom Contract Administrator arbetar du primärt med att ge rådgivning, underhålla, aktivera och validera avtal. Ditt ansvar är att säkerställa att validering och aktivering sker i linje med företagets policys och gällande lagstiftning genom att kontrollera befintliga uppgifter och parter. Vidare har du daglig kontakt med partners och säkerställer en effektiv aktivering av kontrakt och avtalshandlingar samt betalning av leverantörsfakturor.

Du ingår i ett team om 16 personer där ni stöttar och hjälper varandra.

Formella krav
  • Minst två års erfarenhet av arbete med leasing eller liknande arbetsuppgifter inom bank och finans.
  • Minst två års erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter
  • Du besitter god dator- och systemvana
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en händelserik miljö och du uppskattar att samarbeta med andra. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Du vågar ta initiativ och får gärna dela med dig av nya sätt att lösa de problem och frågor som kan dyka upp i arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, Administration, Contract Admnistrator, Avtalshantering, avtalsadministratör, kontraktadministration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.