Content Manager / Marknad till HomeQ

Content Manager / Marknad till HomeQ

Har du erfarenhet av marknadsföring och contentskapande? Trivs du i en snabbrörlig och energisk miljö med korta beslutsvägar? Vill du skapa innehåll för en nytänkande digital lösning som gör skillnad för många människor? Då är denna tjänst hos HomeQ nästa steg för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HomeQ.

Om företagetMed över 600 000 registrerade bostadssökande, 300+ fastighetsbolag på plattformen och snabb tillväxt är HomeQ Sveriges största marknadsplats för förstahandsuthyrning av bostäder.
De erbjuder en Saas-plattform som hjälper hyresvärdar och bostadssökande att hitta varandra på ett enkelt, säkert och resurseffektivt sätt. Som bostadssökande kan du enkelt se och söka efter lediga hyresbostäder hos flera fastighetsbolag. Plattformen ger samtidigt fastighetsbolagen ett bättre beslutsunderlag och automatiserar det manuella arbetet kopplat till uthyrningsprocessen.
Förutom trevliga kollegor i ett sammansvetsat team, erbjuder HomeQ dig en plats i ett snabbväxande välfinansierat företag med stora utvecklingsplaner.

ArbetsuppgifterI rollen som Content Manager hos HomeQ kommer du att ansvara för att skapa, publicera och uppdatera innehåll i HomeQs digitala kanaler. Du kommer att skapa och publicera innehåll riktat mot båda deras kundsegment, således riktat mot HomeQs företagskunder samt bostadssökande på plattformen. Du arbetar med textformatering samt bild och film. Detta innebär bland annat att planera och sammanställa blogginlägg, artiklar, case och nyhetsbrev samt skapa bild och videoinnehåll, i enlighet med deras grafiska profil. Du arbetar kanalöverskridande och publicerar innehåll på bland annat Instagram, LinkedIn och HomeQs webbplats och e-postlistor. Som Content Manager ansvarar du även för att följa upp och analysera HomeQ digitala kampanjer och samt övrigt publicerat innehåll.
Förutom trevliga kollegor i ett sammansvetsat team, erbjuds du en plats i ett snabbväxande företag med möjligheter att nå hundratusentals människor med ditt content. I rollen finns också stora utvecklingsmöjligheter för rätt person med driv och engagemang.
Du rapporterar till marknadschef och kommer att ingå i ett sälj- och marknadsteam på ca 10 kollegor och ha ett nära samarbete med samtliga kollegor i företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Redovisad arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
  • Kunskap i bild- och videobehandling, textformatering samt digitala kanaler.
  • Erfarenhet av Copy Writing, alternativt en stor portfolio av texter som du skrivit i professionella sammanhang.
  • God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
För att trivas i rollen som Content Manager ser vi att du är nyfiken och du motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du är nytänkande och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt för att förbättra ditt arbetssätt. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir utförda i tid. Vidare är du grundlig och strukturerad, samt uppmärksam på detaljer som andra ofta missar. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor ditt dagliga arbete. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: I mitten på augusti.
Plats: Stockholm, hybrid.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sökord: Stockholm, heltid, marknad, marketing, content, content creating, content manager, kommunikation, media, digital kommunikation, marknadsföring, digitala medier, content creator, sociala medier, media, markandsbranschen, marketing, digitala plattformar, print, photoshop, premierpro, indesign, Illustrator, Adobe, redigering, foto, Copy, film, fastigheter, bostäder, HomeQ
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!