Compensation and Benefit / HR Consultant / People Consultant till Telia

Compensation and Benefit / HR Consultant / People Consultant till Telia

Trivs du i en bred HR-roll med varierade arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av kompensations- och förmånsfrågor? Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i verksamheten och som vill arbeta i en global koncern.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTelia Company är den nya generationens telekomföretag. Bolagets 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Telia har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

I rollen som People Consultant ingår du i ett kompetent och erfaret internationellt team om 15 andra personer där ni tillsammans stöttar alla ledare i Telia Company, men ditt fokus kommer att vara på kompensation och förmånsfrågor för Telias 8000 medarbetare i Sverige. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i 6 månader, där möjlighet till förlängning finns förutsatt att alla parter är nöjda. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Telia Company.

ArbetsuppgifterSom People Consultant och kompensations- och förmånsspecialist är ditt huvudsakliga ansvarsområde att stötta, hantera och administrera olika individärenden, inom kompensations- och förmånsfrågor. Rent konkret handlar det som oftast om bonus- och provisionsmodeller samt lönestrukturer där du stöttar och konsulterar chefer inför deras dialog med medarbetaren. Eftersom Telia arbetar flexibelt och tvärfunktionellt inom teamet kommer du även att bidra och arbeta med andra områden inom HR, både i Ad hoc och planerade projekt.

Du arbetar mot hela Telia Company Sverige. Det är viktigt att du tidigare har jobbat brett inom HR för att förstå komplexiteten i en stor global koncern. Även om du inte administrerar löner är det viktigt att du förstår löneuppbyggnaden för att kunna hantera och koordinera när det har blivit fel i en uträkning. Vidare är du kontaktperson mot de ansvariga comp and ben - specialisterna för respektive land. Beroende på din yrkesbakgrund finns möjlighet att ta olika riktningar i rollen, har du exempelvis erfarenhet av pension- och/eller tjänstebilshantering kan ett större ägandeskap kring dessa områden ges.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom Lön/HR eller motsvarande
  • Minst tre års erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete samt specifikt av Compensation and Benefit
  • Meriterande om du har jobbat med pension och/eller tjänstebilshantering
  • Goda kunskaper i Excel, meriterande om har jobbat i Workday
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på engelska och svenska
För att trivas i rollen är det viktigt att du är van att snabbt sätta dig in arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt på ett strukturerat sätt. Då rollen innebär många olika kontaktytor ser vi att du är kommunikativ och trygg i sociala situationer. Du har förmågan att tänka abstrakt och komplext samtidigt som du naturligt intar en stöttande roll gentemot dina kollegor. Vidare trivs du i en beslutsfattande roll, du är duktig på att fatta beslut och agera utefter dessa, trots begränsad information.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Compensation and Benefits, Comp and Ben, förmåner, kompensation, HR, HR-stöd, Consultant, lönestruktur, pension, tjänstebilshantering, specialist, Excel, Workday, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.