Client Services Agent / IT-support / Teknisk support till CtrlPrint

Client Services Agent / IT-support / Teknisk support till CtrlPrint

Har du erfarenhet av kundsupport och ett intresse för IT och teknik? Är du duktig på att kommunicera och älskar att lösa problem? Hos CtrlPrint får du vara med i ett team som fokuserar på att ge bästa möjliga service till en varierad kundbas med professionella användare över hela världen.

Om företagetCtrlPrint är en tjänst som underlättar arbetet med formgivna finansiella dokument till exempelvis års- och hållbarhetsredovisningar för börsnoterade företag. Tjänsten bygger på Adobe InDesign och InCopy och är delvis molnbaserad. Företaget är inne i en fas av snabb tillväxt och har i dagsläget kontor i Stockholm, London och Helsingfors. De söker nu efter en person som kan bidraga till företagets Client Services-team som idag består av fyra personer.

ArbetsuppgifterSom en del av företagets Client Services-team är ditt huvudsakliga ansvar att hjälpa kunder med olika ärenden via telefon och mail. Ärendena varierar i storlek och komplexitet där teamet arbetar tillsammans för att lösa problemen. I dina arbetsuppgifter ingår också att förbereda manualer och guider, hjälpa användare och deras IT-avdelningar med installationer samt att hålla i utbildningsseminarier. Vidare arbetar du med proaktiva åtgärder för att användarna ska undvika potentiella problem. Client Services-teamet arbetar också nära utvecklingsavdelningen med buggrapportering och testning.

Formella krav
  • Erfarenhet från en kundorienterad roll, gärna inom IT eller teknik
  • Mycket goda datorkunskaper
  • Intresse för IT och teknik
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Adobe InDesign ur ett användarperspektiv
  • Meriterande med kunskaper i Finska
Du är personen som släktingar och vänner vänder sig till med IT-problem, inte bara för att du kan lösa dem utan du är bra på att förklara hur på ett pedagogiskt sätt. Då rollens huvudfokus är att stötta kunderna i olika problem är du serviceinriktad och förstår hur man levererar utmärkt service. Du besitter en god kommunikativ förmåga och trivs i en social roll. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med att lösa problem och hitta alternativa lösningar på de utmaningar som kunderna stöter på.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Client services agent, Indesign, Teknisk support, Supporttekniker, IT-support, support, IT, kundsupport, stockholm, heltid, Ctrlprint, adobe indesign, InCopy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.