Client Responsible / Kundansvarig / B2B

Client Responsible / Kundansvarig / B2B

Är du en driven och affärsinriktad kundansvarig som vill ha nya utmaningar? Är du även en erfaren ledare som älskar att skapa resultat med ett team? Som Client Responsible hos Ework Group jobbar du nära affären och skapar långvariga relationer!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företagetEwork Group är en marknadsledande oberoende konsultleverantör i Norden med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter med uppdrag i de flesta branscher och verkar i Sverige, Danmark, Storbritannien, Norge, Finland och Polen. Ework har ramavtal med ledande företag och hanterar för närvarande mer än 10 000 konsulter på uppdrag.

Ework Group har en stark entreprenörskultur, vilket framgår av ambitionen att ta en ännu mer ledande och strategisk roll på marknaden. Som Eworker får du möjlighet att vara en del av, samt bidra till deras spännande resa och arbeta med drivna och ambitiösa kollegor!

ArbetsuppgifterI rollen som Client Responsible för avdelningen Stockholm Private är du ansvarig för några av Eworks större konton inom privat sektor. Du har i uppdrag att utveckla och hantera försäljning inom dessa. Ditt mål är att driva konton enligt kundplan och att leda ditt lag till önskat mål. Ditt arbete som Client Responsible inkluderar bland annat att självständigt identifiera och kvalificera affärsmöjligheter och utvecklingsmöjligheter inom den befintliga kundportföljen. Du skapar, genomför och hanterar kunden aktivitetsplaner och du stöttar och leder ditt kundteam bestående av både Business Operations Partners och Sourcingpartners under hela försäljningsprocessen, där du agerar team leader och sparringpartner till övriga i teamet. Du är ansvarig för att identifiera och driva verksamheten framåt, både gällande befintliga och potentiellt nya affärer. Du är även ansvarig för ramavtalen och att Ework lever upp till de åtaganden som avtalat med kunderna.

Formella krav
  • Flera års erfarenhet som kundansvarig inom en konsultverksamhet
  • Några års erfarenhet av B2B försäljning och erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom detta
  • Erfarenhet av etablerade konton där bearbetning av både linjeverksamhet, intressenter och ledningsgrupper har inkluderats
  • Erfarenhet av forecasting
  • Erfarenhet av att arbeta operativt som ledare
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Du har varit självständigt ansvarig för att bygga upp och utveckla konton och kundrelationer och trivs med att arbeta i hög takt i en flexibel och rörlig miljö.
Här är du en prestigelös lagspelare där du är orädd och gärna kastar dig in i uppgfter som ligger utanför ditt eget direkta ansvarsområde.
Du är en naturlig ledare med en stark drivkraft och det är naturligt dig att bygga och stärka relationer, vare sig de är externa eller interna och du är socialt säker - en egenskap du ser som en del av din personlighet.
Eftersom du är lösningsorienterad och lyhörd, tycker du också att det är lätt att identifiera och förstå kundernas behov och krav.
Personlig tillpassning är viktigt för denna tjänst och vi utför personlighets - och färdighetstester under processen.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + rörlig

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundansvarig, b2b, account manager, manager, AM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!