Client Manager / Risk Management / Finance / Fin-tech

Client Manager / Risk Management / Finance / Fin-tech

Har du intresse för finans och vill arbeta i ett växande företag med start up-själ i en klientnära roll där du formar dina egna framgångar? Då ska du läsa vidare om den här karriärmöjligheten i ett växande internationellt företag i finansbranschen - TriOptima.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos TriOptima.

Om företagetTriOptima är i grunden ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Idag ägs TriOptima av ett amerikanskt bolag som heter CME Group, ett multinationellt bolag med omkring 6000 anställda världen över. Huvudkontoret för TriOptima är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. TriOptima har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer. TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag cirka 160 anställda på Stockholmskontoret.

TriOptima söker dig som vill arbeta i ett växande och innovativt bolag i finansbranchen. Företaget rekryterar en värderingsanalytiker till en tekniskt avancerad och kundinriktad roll, som arbetar nära utvecklare och säljare internt och mot risk managers och traders externt med bl.a. portföljanalys och värderingar. Som anställd erbjuds du en stimulerande arbetsroll i en internationell och högteknologisk miljö där du dagligen kommer kommunicera med kunder och kollegor över hela världen.

ArbetsuppgifterTeamen är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj, och de finns representerade på samtliga kontor - vilket erbjuder en rörlighet inom företaget som är unik. I rollen som Client Manager kommer du att tillhöra ett av TriOptimas Client Management Team, där ditt arbete präglas av en kundnära roll med utrymme för dataanalytiskt arbete och skräddarsydda lösningar mot främst investmentbanker där majoriteten finns utomlands. Arbetet sker i cykler som innefattar bland annat om boarding av banker, teknisk förberedelse, matchning av affärer och betalningsströmmar och körning av triReduce kompressionsalgoritm.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är databaser, kundkontakt, produktutveckling, finansiell matematik eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar. I rådande tillväxttakt finns stora möjligheter att växa med och i bolaget.

Som Client Manager i triReduce samarbetar du nära dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren och i Stockholm har du åtta Client Manager-kollegor. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor.

Formella krav
  • Har civilingenjörsexamen eller civilekonom med inriktning finans eller motsvarande erfarenhet
  • Är i slutet av din utbildning eller i början av din karriär
  • Har ett intresse för finans
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete
Som person är du analytisk, kommunikativ och driven med ett stort intresse för finans. Du trivs med att samarbeta med kollegor och leverera arbete av hög kvalite. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse. TriOptima är "the good guys in finance".

Övrig information
OBSERVERA: Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev på engelska samt betyg från universitet.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: derivat, OTC, swap, Interest rate swaps, CDS, FX, commodities, credit risk management, SQL, nyutexaminerad, civilingenjör, industriell ekonomi, Stockholm, Client Manager, finans, finansiell, matematik, finansbranschen, heltid, IT, data, ingenjör, civilekonom, finance, fin-tech, fintech, finance technology, finansiella intrument, investment banking
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.