CNC - programmering / Produktionstekniker / Maskinprogrammering

CNC - programmering / Produktionstekniker / Maskinprogrammering

Har du ett starkt intresse för teknik och industriell mekanik? Har du erfarenhet av CNC-programmering? Vill du dessutom arbeta på ett världsledande företag där du ges chans till utveckling? Läs då vidare om den här tjänsten.

Om företagetSystem 3R är ett globalt företag och är en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. Huvudkontoret ligger i Stockholm, företaget ingår i en större koncern i Schweiz.

Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av mycket kompetenta kollegor i ett väletablerat företag.

ArbetsuppgifterSom produktionstekniker har du en ansvarsfull roll då du stödjer den interna produktionen genom att ansvara för programmering och fixturering av Mill-Turn maskin. Du jobbar till stor del självständigt men också tillsammans med ansvariga operatörer för maskinerna. Programmering sker med programvaran Mastercam och du får en prioriteringslista med arbetsorders för arbetsdagen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning inom områden verkstad/maskin
  • Kunskaper av liknande arbetsuppgifter såsom programmering av maskiner
  • Kunskaper inom ritningsläsning
  • Meriterande med erfarenhet av produktionstekniskt arbete samt kunskaper inom Mastercam
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
För att trivas i rollen som produktionstekniker tror vi att du är trygg i din roll och sinne för problemlösning. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt eget arbete. Då du har många kontakter med andra avdelningar och maskinoperatörer är det av vikt att ha en känsla för service och samarbete.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.