CNC-operatör / Maskinoperatör/ fräsning / slipning

CNC-operatör / Maskinoperatör/ fräsning / slipning

Har du erfarenhet av CNC-maskiner, fräsning eller slipning? Vi söker dig som har förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och som vill arbeta på ett världsledande företag inom tillverkande industri där personalens välmående är i stort fokus.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetVi söker nu för kundsräkning en CNC-operatör. Vid första telefonavstämning delger vi information om företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som CNC-operatör arbetar du med fräsning eller slipning. Som operatör ingår du i ett väl sammansvetsat arbetslag och är en viktig del av produktionen. Du arbetar i team med att slipa/fräsa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar med CNC-styrda maskiner men gör även en del manuellt. Du utför arbetet efter ritning och arbetar med plan-, rund- eller hålslipning.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av fräsning/svarvning
  • Tidigare erfarenhet av CNC-styrda maskiner
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning
  • Meriterande om du själv kan programmera
  • Flytande i svenska i tal och skrift
Rollen innebär stort ansvar och noggrannhet, det är därför mycket viktigt att du trivs i en sådan roll samt är trygg i dig själv. Då det råder en väl sammansvetsad kultur hos företaget är det viktigt att du vill vara en del av arbetslaget och bidrar med positiv energi till dina kollegor och arbetsuppgifter. Därtill trivs du i en flexibel roll då du är behjälplig på andra avdelningar vid behov.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC, maskinoperatör, fräsning, operatör, industritillverkning, slipning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!