Byggprojektledare / byggledare / projekteringsledare / Kreativ Byggkonsult

Byggprojektledare / byggledare / projekteringsledare / Kreativ Byggkonsult

Har du bred och gedigen erfarenhet av byggprojektledning? Hos Kreativ Byggkonsult får du möjligheten att jobba på en arbetsplats där kvalitet och trivsel står högt i kurs. I rollen kommer du att få driva högkvalificerade och varierande projekt inom ombyggnation och nyproduktion.

Om företagetKreativ Byggkonsult är en oberoende projektpartner för ny- och ombyggnation, som hjälper sina kunder att förvandla idé till färdigt projekt. Bolaget grundades 2005 och har sedan dess haft en stadig och stabil tillväxt. Kreativ Byggkonsult strävar efter att vara en heltäckande leverantör för fastighetsägare som står inför renovering, ombyggnation eller nybyggnation. Med kvalitet i fokus samordnar de projektörer, leverantörer och entreprenörer för att uppnå bästa tänkbara slutprodukt. Målsättningen är nöjda och återkommande kunder som alltid strävar efter ett långvarigt samarbete, som möjliggör för dem att fokusera på slutkunden - den viktigaste länken i kedjan.

Kreativ Byggkonsults främsta tillgång är deras medarbetare och deras gedigna erfarenhet samt intresse för att leverera hög kvalitet och service. Då det fortsätter att gå bra för bolaget så söker de nu ytterligare en erfaren projektledare för att stärka upp teamet. Arbetsplatsen präglas av en välkomnande atmosfär där man trivs på jobbet och hjälper varandra som kollegor.

ArbetsuppgifterSom byggprojektledare kommer du in tidigt i processen för att säkerställa ramar, budget och tidsplan tillsammans med kund. Du kommer främst att arbeta med ombyggnation och nyproduktion. Som projektledare är du uppdragsansvarig och hanterar allt från styrgruppsmöten med kunder, samarbete och uppföljning med entreprenörer och ekonomisk uppföljning. Du ansvarar för att projektet följer tidsplan, budget och kvalitetsramar samt att alla parter har den information som behövs för att nå rätt resultat.

Du driver flera projekt parallellt som varierar i karaktär. Hur många projekt du driver beror på storlek och omfattning. Arbetet utgår från deras fina lokaler, men givetvis är du även ute hos kund och onsite.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen som både projekteringsledare och byggledare
  • God kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området
  • Trygg i ditt ledarskap
  • Ett existerande kontaktnät inom bygg- och fastighetsbranschen i Stockholm är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i både skrift och tal på såväl svenska som engelska
För att trivas på Kreativ Byggkonsult är du en person som uppskattar samarbete och är villig att hugga tag där det behövs för att tillsammans med kollegor nå uppsatta mål. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap för att säkerställa ett kvalitativt resultat. I en roll med många kontaktytor ser vi att du är kommunikativ och förmågan att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Kreativ Byggkonsult.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Huvudkontor vid Globen
Lön: Fast enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, projektledare, project manager, fastighet, fasad, byggnation, underhåll, ombyggnation, nybyggnation, nyproduktion, byggbraschen, projektör, byggledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.