Senior byggprojektledare / Projekteringsledare till Techtor

Senior byggprojektledare / Projekteringsledare till Techtor

Vill du arbeta i en öppen och chefslös organisation där du har full insyn i företagets affärer och beslut? Vill du bidra till samhällsnytta och samtidigt vara del av en stödjande och inkluderande företagskultur som bygger på tillit?

Vi söker självorganiserande och självmotiverande byggprojektledare och projekteringsledare, med etablerade nätverk, som vill vara med och utveckla och etablera en öppen och modern organisation för konsulter inom samhällsbyggnad.


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Techtor.

Om företagetTechtor är ett nyetablerat och nytänkande konsultföretag som tillhandahåller konsulttjänster inom projektledning till fastighetsägare och organisationer inom bygg och infrastruktur. Deras kärntjänster är projektledning, projekteringsledning och byggledning. Techtor arbetar uteslutande i projekt med målsättning att bidra till samhällsnytta och god bebyggd miljö.

Techtor erbjuder en öppen organisation vilket innebär att varje medarbetare är delaktig och har fullständig insyn i företagets affärer och utveckling samt tillgång till stödjande och lärande processer och strukturer för att tolka informationen. Syftet med denna organisationsform är att ge dig som medarbetare förutsättningar för engagemang, delaktighet och en hög nivå av affärsmannaskap, vilket gagnar organisationens samtliga relationer och transaktioner.

Inom ramarna för företagets kultur och övergripande mål att bidra till samhällsnytta är varje medarbetare fri att själv styra sitt arbete mot sitt personliga mål och mening. Det är vad Techtor anser är social och ekonomisk hållbarhet på riktigt. Då behövs heller inga chefer.

ArbetsuppgifterI din roll har du varierande arbetsuppgifter i uppdraget att genomföra bygg- och infrastrukturprojekt i processens alla skeden. Du ansvarar övergripande för att planera och leda arbetet och att bereda beslut för beställaren avseende tid, ekonomi och kvalitet. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att utforma projektplan, sammankalla och leda möten med grupper inom projektet samt förankra och kommunicera beslut och information i organisationen. Vidare ingår upphandling av resurser, förhandling med parter, leda miljö- och arbetsmiljöfrågor och rapportera till beställare. Du ansvarar även för myndighets-, kund-, brukar- och leverantörskontakter.

Formella krav
  • Utbildad civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad, eller motsvarande akademisk nivå alt. annan motsvarande erfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av projektledning alternativt projekteringsledning eller byggledning
  • Minst ett par års erfarenhet från bygg- eller anläggningsentreprenader
  • Du innehar ett upparbetat nätverk inom branschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Meriterande med kunskap och erfarenhet av upphandling
För att trivas i rollen som projektledare har du förmåga att extrahera komplexitet i både tekniska och sociala sammanhang. Det betyder att du har en hög analytisk förmåga, kan se orsak och verkan, kan bryta ner problem för att sedan plocka ihop dem i enklare beståndsdelar och pedagogiskt kommunicera dessa i syfte att uppnå uppsatta mål. Du ser också på dig själv som en god ledare. För att trivas hos Techtor och i en öppen organisation utan chefer är det av vikt att du är självorganiserande och självmotiverande och att du kan leda din egen utveckling. Du är också en balanserad individualist. Det betyder att du besitter individualistens styrkor i kombination med den ödmjuka insikten att din personliga framgång i någon mån också är en funktion av stödet från företaget och dina kollegor.

Techtor tänker långsiktigt och det är av vikt att du delar denna värdering i din relation med både företaget och dess kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du delar Techtors värdegrund samt deras ambitioner och kultur.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: byggprojektledare, bygg, anläggning, projektledare, projekteringsledare, byggnadsingenjör, byggingenjör, anläggningsingenjör, projekteringsingenjör, infrastruktur
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!