Byggledare till Eltel

Byggledare till Eltel

Har du ett intresse för tekniskt arbete och arbetsledning? Är du en social person som är trygg i att styra ditt eget arbete samt att leda andra? Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och är bekväm med att fatta egna beslut hos expansiva Eltel!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

ArbetsuppgifterSom Byggledare har du det övergripande ansvaret för att leda och driva dina projekt ute på byggarbetsplatsen. Arbetet innebär att du tar över projektet från projektören och är den främsta kontakten med byggföretagen samt underentreprenörer på plats på bygget. Du ansvarar för att göra stickprover i de olika projekten och säkerställer att lösa de frågor och problem som uppkommer. Du har tät dialog med projektörer som ritat projektet såväl som entreprenörerna ute på fältet, du arbetar således både på kontoret samt är ute på byggarbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter tillkommer även exempelvis besiktningar samt administration av leverantörsfakturor. Du ansvarar för att planera upp ditt arbete under dagarna själv samt fördela din tid mellan kontorsarbete samt arbete ute på byggarbetsplatsen.

Du tillhör ett team om sex personer som samtliga ansvarar över sina egna projekt. Du rapporterar till din teamledare samt en avdelningsansvarig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet inom ett tekniskt arbete, exempelvis som tekniker inom el och/eller fiber, grävmaskinist alternativt asfaltsläggare
  • B-körkort
  • Flytande kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt
Du som söker tjänsten är en person som trivs i sociala kontexter och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kommunikation och att du trivs i ett högt tempo.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Byggledare, arbetsledare, platschef, ledare, bygg, anläggning, tekniskt arbete, teknik, tekniker, el, fiber, grävmaskinist, asfaltsläggare, maskiner, maskin, svenska, körkort, eltel, nät, rekrytering, heltid, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!