Butikssäljare / Service / Säljare till företag i Stockholm

Butikssäljare / Service / Säljare till företag i Stockholm

Trivs du i en serviceorienterad roll där du får arbeta med försäljning i butik? Bravura söker för kunds räkning en affärsorienterad butikssäljare!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker för kunds räkningen en affärsorienterad butikssäljare. Du kommer att få reda på vem kunden är i ett inledande telefonsamtal.

ArbetsuppgifterI rollen som Butikssäljare är du för första kontakten med kunden i butiken där du dagligen arbetar för att ge kunden bästa tänkbara service. Du ansvarar för försäljning och rådgivning av företagets produkter och tjänster till privatkunder. Rollen innebär även ekonomiadministration och offerthantering i samband med ett köp. Inför start erbjuds du en gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av försäljning och service, exempelvis från kundtjänst/innesälj eller butik
  • Meriterande med en eftergymnasial utbildning, exempelvis inom Business Administration
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet SAP
  • Flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Vi tror att du som söker tjänsten har en hög servicestandard med fokus på kvalité i varje kundmöte samt trivs i dialog med kund och motiveras av att leverera förstklassig service. Det visar du med din förmåga att arbeta rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Du är även nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva försäljning framåt. Vidare bidrar du med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och testa på nya tillvägagångssätt. Slutligen är du mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, service, affär, affärer, försäljning, butik, event, butikssäljare, säljare, kundservice, kundsupport, rådgivning, sälj, servicemedarbetare, affärförståelse, affärsorienterad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.